Bingöl Üniversitesi’nde 2025 yılının ‘Hizmet İçi Eğitim Yılı’ olarak ilân edilmesi ile birlikte Personel Daire Başkanlığı tarafından görevli personelin etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını teşvik etmek, iş yükünün dengeli bir şekilde dağıtımını sağlamak ve atıl istihdamın önüne geçmek amacıyla hizmet içi eğitim programı start aldı.

Bingöl Üniversitesi Personel Daire Başkanı Veysel Albayrak

Hizmetiçi Eğitim1

tarafından verilen ‘resmi yazışma eğitimi’ ile Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Salonu’nda başlayan hizmet içi eğitim programı, hibrit model ile sürdürülüyor.

Yürütülen eğitim programı çerçevesinde idari insan kaynakları politikasının yeniden belirlenmesi ve standart bir yapıya kavuşturulması hedeflenirken, personelin yetkin olduğu veya yetkinlik kazanabileceği alanlarda bilgi ve becerilerini geliştirmesine katkı sunulması amaçlanıyor. Üniversitedeki birimler arasında uygulama birliği sağlanmasına yönelik olarak plânlanan eğitimlerde, toplam 14 konu başlığı altında 64 saatlik içerik hazırlandı.

Program kapsamında, idari insan kaynakları politikasının yeniden belirlenmesi ve standart bir yapıya kavuşturulması hedeflenirken, personelin yetkin olduğu veya yetkinlik kazanabileceği alanlarda bilgi ve becerilerini geliştirmesine katkı sunulması amaçlandı. Üniversite birimleri arasında uygulama birliğini sağlamak üzere planlanan eğitimlerde, toplam 14 konu başlığında 64 saatlik bir içerik hazırlandı. Eğitim programlarına Genç Meslek Yüksekokulu ile Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki personel de çevrimiçi olarak katılım sağlıyor.

Personel Daire Başkanlığı tarafından yürütülen hizmet içi eğitim programının önümüzdeki dönemde farklı alanlarda görev yapan personele yönelik olarak da sürdürüleceği kaydedildi.

Bingöl’ün Kuzey İlçelerinde Arıcılık Eğitimleri
Bingöl’ün Kuzey İlçelerinde Arıcılık Eğitimleri
İçeriği Görüntüle

HABER MERKEZİ