Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    35.21
  • ALTIN
    2503.3
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66193.95$

30 yıldır muhtarlık yapıyor


30 yıldır muhtarlık yapıyor
Bingöl Merkez Kültür Mahallesinde 30 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Ali Bozkurt, yeniden adaylığını açıkladı.

Bingöl’ün en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesinde 1994 yılından beridir muhtarlık görevini yürüten Ali Bozkurt, yedinci kez muhtarlığa aday oldu. 30 yıllık tecrübesiyle mahalleye yeni hizmetler katmak istediğini belirten Bozkurt, mahalleliden destek istedi. 
Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt, “1994 yılından bugüne kadar sizlerin desteği ve tercihiyle muhtarlık görevini yürütüyorum. Mahallemizde bir kardeşiniz, bir komşunuz olarak 30 yıldır muhtarlık görevini ifa etmekteyim. 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde muhtar adayı olarak tekrar huzurunuza çıkmış bulunmaktayım. Sorumluluğumun farkındayım. Görev sürecim boyunca burada tek tek yazmak istemediğim hizmetler mahalle sakinleri tarafından yakinen bilinmektedir.
1994'te yola çıktığım günden bugüne siz değerli Kültür Mahallesi sakinlerinin haklarını her platformda dile getirmeye çalıştım. Ben merkezli hareket etmektense biz merkezli hareket ettim ve "istişare kültürüne" önem vererek mahallemiz ile ilgili konularda sizlere danışarak sorunlara çözüm bulmaya gayret ettim.
Mahallelinin merkezi yönetimlerle ve yerel yönetimlerle irtibatını sağlayarak, mahallelinin taleplerini dinleyip ilgili kurumlara aktarmaya ve çözül bulmaya çalıştım. Bir kardeşiniz olarak 30 yıl aşk ve şevk ile hizmet etmeye gayret ettim. Bütün mesaimi mahallemizin sorunlarına çözüm üretmeye ve daha iyi hizmet almasını sağlamaya yönelik olarak harcadım. "Merkezinde sevgi olmayan bir hizmet anlayışının anlamı yoktur" ilkesi ile hareket ettim. Mahallemize olan sevgimiz çalışmalarımıza anlam kattı. Bu sevgi bize şevk ve enerji verdi.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kültür mahalleli hemşerilerimi saygı ve hürmetle selamlıyor, yeni dönemin başlangıcı için desteğinizi bekliyorum” dedi.

“YENİ HİZMETLER İÇİN ADAYIM”

Bozkurt, muhtar seçilmesi durumunda mahallenin ihtiyacı olan hizmetleri getirmek için çaba sarf edeceğini söyledi.
Bozkurt, Kültür Mahallesi ile Bingöl Devlet Hastanesi arasında yaya köprüsü yapılması, mahallede ortaokul ve lise yapılması, sosyal, sportif ve kültürel tesisler yapılması, sağlık ocağı ve 112 merkezi kurulması, TOKİ sahası içinde sabit semt pazarı yapılması, tüm yollar ve kaldırımların yenilenerek ışıklandırılması, Çapakçur Vadisinin yol ve peyzaj düzenlemesinin yapılması, hat minibüsleri için yeni güzergah verilmesi için çalışacağını ifade etti.
Abdulkadir BEĞSARI
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!