Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.43
  • EURO
    35.38
  • ALTIN
    2527.4
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66665.498$

Bingöl’de Eşitlik Mücadelesinin Öncüsü!


Bingöl’de Eşitlik Mücadelesinin Öncüsü!
Bingöl Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Yürüyücü, cinsiyet eşitliği ve kadın temsilini ön plânda tutarak mahalle yönetiminde daha etkin rol oynamak için seçimlere hazırlanıyor.

Bingöl'ün Bahçelievler Mahallesi'nden muhtaradayı olan Özgün Yürüyücü, mahalle yönetiminde etkin rol oynamak için seçimhazırlıklarını sürdürüyor.Toplumda cinsiyet eşitliği ve kadınların yerel yönetimde daha fazla temsil edilmesi gerektiğine vurgu yapan Yürüyücü, mahallenin eksikliklerini giderme ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini söyledi.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN ADAYIM!

Özgün Yürüyücü... Bahçelievler Mahallesi'nde muhtarlık için adaylığını açıklamış olan bir kadın aday! 4 çocuk annesi ve 9 yılı aşkın süredir mahallede esnaflık yapıyor.

Girişimci bir kadın olarak çalışan kadınları desteklediğini belirten Yürüyücü, toplumda kadınların daha fazla temsil edilmesi gerektiğini ifade etti.

MUHTAR OLARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUM...

“Hizmet hayatıma muhtar olarak devam etmek istiyorum” diyen Yürüyücü, mahallenin eksikliklerinin olduğunu belirterek muhtar seçildiği takdirde sorunları çözüme kavuşturmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Devamında konuşan Yürüyücü, muhtar seçildiği takdirde çözüm getireceği sorunları şöyle sıraladı: "Mahallede sokak lambaları çok yetersiz! Çocuklarımız sabah saatlerinde okula gidiyor. Bu durum onların güvenliği açısından riskli!Kötü bir durum yaşanmaması adına yeterli aydınlatmayı sağlayacağız. Mahallemizde bir ATM bile yok! Ortak ATM noktası yapılabilir. Burası büyük bir mahalle ama halk otobüsleri buradan geçmiyor! Mahallemizde kadınlar için bir taziye yeri yok! Tüm kadınlar taziye yeri istiyor. Bu konuda ben de kesinlikle kararlıyım, Allah'ın izniyle kadınlar için taziye yeri yapacağım. Mahallemizde gerçekten çok yoksul aileler var. Hepsini tanımak ve tespit etmek için ziyaretlerimi sürdürüyorum. Onlara maddi-manevi her konuda destek olacağız. Sorunları çözüme kavuşturmayı hedefleyen ve hesap verebilir bir hizmet için muhtarlığa talibim."

MUHTARLIĞIMIZ HER ZAMAN AÇIK OLACAK!

Muhtar seçildiği takdirde muhtarlık ofisini sabah 8.00’den 17.00’ye kadar açık tutacağını belirten Yürüyücü, "Zaten muhtarlığımız hiçbir zaman açık değil! Telefonla bile zor ulaşıyorlar! Seçilirsem bu durum böyle olmayacak. Mahallemizin sakinleri asla böyle bir sıkıntı yaşamayacak. Herkese bunun sözünü veriyorum! İnşallah vaadettiklerimin daha fazlasını da yerine getireceğim” dedi.

HABER: EYLEM ÖZEN 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!