Bingöl
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2463.7
  • BIST
    9898.81
  • BTC
    64430.69$

Bingöl'de Ortaokuldan 'Örnek' Ramazan Yardımı! 

Bingöl'de Ortaokuldan 'Örnek' Ramazan Yardımı! 
Bingöl merkez Vali Güner Orbay Ortaokulu öğretmenleri, Ramazan ayında nakdi ve gıda yardımı kampanyası düzenledi. 

Bingöl merkez Yenimahalle'deki Vali Güner Orbay Ortaokulu'nun öğretmenleri ve idarecileri, gelenekselleşen Ramazan ayı yardım kampanyasını  bu yıl kendi öğrencilerinin ailelerine yönelik oluşturdu. Bu kapsamda okulun Sosyal Yardımlaşma Komisyonu tarafından okulda tespit edilen maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine 60 bin lira nakdi yardım ve 10 aileye de gıda kolisi yardımı yapıldı.

60 AİLEYE NAKDİ YARDIM, 10 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Yardım kampanyasıyla ilgili konuşan Okul Müdürü Ömer Arslan, “Okulumuz öğretmenleri ve idarecilere Peygamber Efendimiz’in (SAV) ‘Hayırda Yarışınız’ sözünü şiar ederek başlatmış olduğumuz 'Ramazan ayıyla birlikte yüzleri güldürelim' ve 'Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla okulumuzda

eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizden ihtiyaç sahibi olan ailelerine yönelik 60 aileye biner lira nakdi yardım, zarfla elden teslim edildi. 10 aileye de gıda kolisi yardımı yapıldı.

KAMPANYAMIZA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Arslan, “Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla çok kısa bir zaman aralığında ihtiyaç sahibi ailelerimize az-çok demeden yardımda bulunmak istedik. Az ya da çok olması önemli değil, damlaya damlaya göl olur! Bizler 'bir ailemiz için çorbada benim de tuzum bulunsun' dedik. Hayat paylaşınca güzeldir. Derdimiz reklam yapmak, alkış almak değil, örnek olmaktır. Kampanyamıza destek olan bütün öğretmenlerimize, kampanyayı organize eden okul idarecilerimize ve okul sosyal yardımlaşma komisyonuna teşekkür ederim” dedi. 

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE DE YARDIM YAPILMIŞTI

Okul yönetiminin ve öğretmenlerinin yardım kampanyası öğrenci velileri tarafından da takdirle karşılandı.
 Okul Aile Birliği Başkanı Ali Yıldırım, "Okulumuz geçen yıl öğretmen-veli-esnaf işbirliği ile asrın felaketi olan 6 Şubat Depremlerinde afet bölgesine Bingöl'den en çok yardım sağlayan okul oldu. Yaklaşık 750 bin lira değerinde gıda yardımı ve kırtasiye kolileri bölgeye birinci elden teslim edildi. Bu yıl da okulumuz öğretmenleri ve idarecileri tarafından organize edilen kampanya özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin en çok zorluk çektiği nakdi yardım karşılandı. Birçok aileye bayram hediyesi olarak verilmesi, en azından öğrencilerimizin bayramlıkları aileler tarafından daha rahat bir şekilde karşılanacaktır. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
EROL YILMAZ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!