Bingöl
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66738.968$

Bingöllü ünlüler belli oldu! Türkiye'nin en bilindik yüzleri meğer Bingöllüymüş


Bingöllü ünlüler belli oldu! Türkiye'nin en bilindik yüzleri meğer Bingöllüymüş
Sadece yemekleri ve kültürel zenginliği ile değil Bingöl farklı daha pek çok özelliği ile Türkiye'nin sevilen şehirlerinden birisi olurken aynı zamanda Bingöl birçok ünlü sanatçının da yetiştiği topraklardan birisi.

Türkiye'nin kültürel zenginliği ile öne çıkan illerinden birisi olan Bingöl aynı zamanda Türkiye'nin en bilindik, ünlü isimlerin de doğduğu topraklardan birisi. TV ekranlarında görerek büyüdüğümüz, şarkılarını sürekli olarak dinlediğimiz birbirinden ünlü isimlerin Bingöllü olduğunu biliyor muydunuz? 

Sadece yemekleri ve kültürel zenginliği ile değil Bingöl farklı daha pek çok özelliği ile Türkiye'nin sevilen şehirlerinden birisi olurken aynı zamanda Bingöl birçok ünlü sanatçının da yetiştiği topraklardan birisi. Bingöllü ünlülerin kimler olduğu merak edilirken vatandaşlar arama motorları üzerinde ''Bingöllü ünlüler'' araştırması yapmaya devam ediyor. Peki Bingöllü ünlüler kimler? Bingöl'de doğan ünlüler...

BİNGÖLLÜ ÜNLÜLER

Sıcakkanlı insanları, doğası, yemekleri, kültürü ve doğal birbirinden güzel yerleri ile birçok kişi tarafından sevilen Bingöl Türkiye'nin tartışmasız en zengin topraklarından birisi. Aynı zamanda Bingöl'de doğan ünlüler en çok merak edilen konular arasında yer alırken Bingöl'de doğmuş ünlüleri görünce sizlerde çok şaşıracaksınız. TV ekranlarında sık sık gördüğünüz birbirinden farklı ünlüleri görünce sizlerde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. İşte Bingöl'lü ünlüler...

Ragıp Arı

Ortaokul eğitimini doğup büyüdüğü memleketi Bingöl’de tamamlayan Ragıp Arı,  manken, model, sinema film ve dizi oyuncusu.

Ali Asker Buğur

Ali Asker Buğur aslen Bingöl Kiği İlçesi Eskikavak Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Doğma büyüme ise aslen Adanalıdır.

Veda Yurtsever 

1969 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Veda Yurtsever aslen doğma büyüme Bingöl’lüdür.

Cahit Gök

1981 yılının Ekim ayında dünyaya gelen başarılı oyuncu doğma büyüme aslen Bingöl’lüdür. Oyunculuk için ünlü oyunculardan özel ders almıştır.

Olgun Şimşek 

1971 yılından Bursa, Yenice Büyükorhan’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Bursa, baba tarafından ise aslen Bingöl’lüdür.

Barış Nalbant

Oyuncu kimliğinin yanı sıra model ve yazar olarak mesleki kariyerini sürdürmektedir. Uzun boyu, düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekmiş, 2017 yılında Kızım ve Ben dizisinde terörist karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Nevzat Dindar

Bingöl’de dünyaya gelen Nevzat Dindar 16 yaşına kadar Bingöl’de yaşantısını sürdürmüş, Lise 3. e geçtiği dönemde İstanbul’a taşınmıştır. Maalesef kaç yaşında olduğu ve doğum tarihi bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

Alişan

Ünlü sanatçı Alişan 1976 Şişhane, Beyoğlu, İstanbul doğumludur. Aslen Bingöl Kiğı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.

Fatma Korkutata

1981 yılında dünyaya gelen Fatma Korkutata baba tarafından aslen Bingöl’lüdür ve Bingöl’de doğmuştur.

Cevdet yılmaz

Aslen Bingöl’lü olan Dr. Cevdet Yılmaz cumhurbaşkanı yardımcısıdır. ileri derecede İngilizce bilmekte, evli ve bu evliliğinden iki evlat sahibidir.

Servet Kocakaya

Ünlü sanatçı baba tarafından aslen Bingöllüdür ve Bingöl’de dünyaya gelmiştir.

Erkam Aydar

1990 doğumlu Erkam Aydar O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve büyük beğeni kazanmayı başarmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!