Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2524.5
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66710$

CHP'den Bingöllü Gençlere İstihdam Vaadi


CHP'den Bingöllü Gençlere İstihdam Vaadi
CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Dara Gökel'in vaatleri arasında Bingöllü 5 bin gence Bingöl/İstanbul/Izmir/Mersin/Ankara/Eskişehir/Adana ve diğer kardeş belediyelerde istihdam vaadi yer alıyor.

Bingöl'de CHP'den iddialı vaatler: Ücretsiz sağlık, burs, istihdam ve daha fazlası... CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Dara Gökel, seçim vaatlerini içeren bir afiş yayınladı. Gökel'in vaatleri arasında şunlar yer alıyor:

Her mahalleye ücretsiz sağlık hizmeti: "Evde Ücretsiz Sağlık Hizmeti Merkezi" açarak her mahallede serum dahil ücretsiz sağlık hizmeti sunulacak.

Bingöl'lü öğrencilere burs: Bingöl ve Bingöl dışında okuyan Bingöl doğumlu tüm öğrencilere belediye bursu verilecek.

5 bin gence istihdam: Bingöllü 5 bin gence Bingöl/İstanbul/Izmir/Mersin/Ankara/Eskişehir/Adana ve diğer kardeş belediyelerde istihdam sağlanacak.

Yeni evlilere düğün desteği: Yeni evlenecek çiftlere düğün desteği yardımında bulunulacak.

1000 kişilik ücretsiz öğrenci yurdu: Belediye bünyesinde depreme dayanıklı modüler çelikten tam izolasyonlu 1000 kişilik ücretsiz öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kadınlara, yaşlılara, işsizlere ve emeklilere maddi yardım: Kadınlara, yaşlılara, işsizlere ve emeklilere 1000 TL maddi yardımda bulunulacak.

Yeni otopark, yeşil alan ve Capaçur Açık Hava Müzesi: Eski Hükümet Konağının yerine yapılan otopark ve yeşil alan projesine ek olarak Capaçur Açık Hava Müzesi kazandırılacak.

Belediye Konservatuvarı: Belediye Konservatuvarı açılacak.

Ücretsiz Tiyatro ve Sinema atölyeleri ve salonları: Belediye bünyesinde ücretsiz Tiyatro ve Sinema atölyeleri ile salonları açılacak.

Ücretsiz dil kursları: Gençlerin yabancı dil öğrenebilmesi için Ücretsiz Dil kursları kazandırılacak.

Ücretsiz dil kursları: Gençlerin yabancı dil öğrenebilmesi için Ücretsiz Dil kursları kazandırılacak.

Ucuz ve kaliteli yemek: Bingöl'ün 2 yakasında ucuz ve kaliteli yemek için Kent Lokantası açılacak.

YÜCEL DARA GÖKEL KİMDİR?

16 Eylül 1997 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde dünyaya gelen CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Dara Gökel, Lise öğrenimini 2015 yılında TED Mersin Kolejinde tamamladıktan sonra lisans eğitimini 2021 yılında İstanbul Gedik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Aile şirketleri olan Göker İnşaat yönetim kurulu başkanı olmakla birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesidir. Aktif spor yaşamına sahip Yücel Dara Gökel 10 yıldan fazladır amatör vücut geliştirme, crossfit ve kickboks yapmaktadır. Yücel Dara Gökel il belediye başkan adayları arasında Türkiye'nin tarihteki en genç belediye başkan adayıdır.

Haber: Ahmet Boydaş
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!