Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    35.21
  • ALTIN
    2503.3
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66193.95$

Erbakan: 31 Mart’ta daha büyük zafer yaşayacağız

Erbakan: 31 Mart’ta daha büyük zafer yaşayacağız
Milli Görüş'ün 21 yıl aradan sonra Yeniden Refah'la, yeniden Meclis'e girdiğini belirten Erbakan, “Mecliste 5 milletvekilimizle milletin derdine derman olmak için, maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması için canla başla çalışacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, genel seçimlerde oylarının en fazla arttığı il olan Bingöl’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak Solhan ilçesine giden Erbakan, burada esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Bingöl merkeze gelen Erbakan, Genç Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.
Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Erbakan, “Bu çalışmamızı Türkiye’de Yeniden Refah Partimizin, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy oranına ulaştığı Bingöl’ümüze teşekkür ziyareti olarak planladık. Bütün teşkilatlarımıza, oy versin vermesin bütün Bingöllülere teşekkür ediyoruz” dedi.
Bingöl genelinde yüzde 10’un üzerinde oy aldıklarını belirten Erbakan, “50 senedir milli görüşe ve Erbakan hocamıza sahip çıkan Bingöl’ümüzde, Yeniden Refah Partimizin bu sonucu alması beklenirdi. Bingöl’e yakışan buydu. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Bingöl’de çok daha büyük zaferleri hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ 21 YIL SONRA MECLİSE GİRDİ”

Milli görüşün 21 yıl aradan sonra Yeniden Refahla, yeniden meclise girdiğini belirten Erbakan, “Mecliste 5 milletvekilimizle milletin derdine derman olmak için, maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması için canla başla çalışacağız. Milli görüş demek hayra motor olmak, şerre fren olmak demektir. Milletin derdine derman olmak demektir. Milli görüş demek yaşanabilir bir Türkiye, İslam Birliği demektir. Milli görüş demek önce adalet demektir. Mecliste bütün bunların savunucusu olacağız” ifadelerini kullandı.

“31 MART’TA DAHA BÜYÜK ZAFER KAZANACAĞIZ”

14 Mayıs’ta yapına milletvekilliği seçimlerinde önemli bir başarı elde ederek, meclise 5 milletvekili gönderdiklerini belirten Erbakan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde daha büyük zafer kazanacaklarına inandıklarını söyledi.
Milli görüş belediyeciliğinin önemli olduğunu ifade eden Erbakan, “Milli görüş belediyeciliği, israfın olmadığı, rüşvetin, yolsuzluğun, hırsızlığın olmadığı bir belediyeciliktir. Adamına göre muamelenin, torpilin, adaletsizliğin olmadığı bir belediyeciliktir. Hizmetler yapılırken bugün olduğu gibi belediye boğazına kadar borca batırılan değil, tam tersine belediyenin borçlarının birer birer ödenip kapatıldığı bir belediyeciliktir. Belediye başkanlığı kapısını rant kapısı, zenginleşme aracı olarak gören değil, halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yapılan bir belediyeciliktir” diye konuştu.
Fuat OTLAK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!