Bingöl
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66941.695$

Yenilgiyi Hazmedemediler!


Yenilgiyi Hazmedemediler!
Bingöl’den 4-0’lık yenilgiyle ayrılan Yozgat Belediyesi Bozokspor, yenilgiyi hazmedemedi, ilin yöneticileri hadlerini aşan açıklamalar yaptı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, 4-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, “kirli eller” devrede diyerek, belediye başkanlığı makamına yakışmayan ifadeler kullandı.

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANINDAN KİRLİ AÇIKLAMA

Yeni Genç Muratspor galibiyetini hazmedemeyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, başkanlığına yakışmayan açıklamalarda bulundu.
Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Uzun zamandır oluşturulmaya çalışılan algılar bugün deplasmanda oynanan Murat 2020 Genç Spor mücadelesinde kirli bir oyuna dönüştürülerek takımımızın 3 puanı yapılan saldırılar verilen taraflı kararlarla gasp edildi. Şehrinin ve taraftarının desteğiyle, bileğinin gücüyle sahada verdiği mücadele ile en yakın rakibine puan farkını açarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yozgat Belediyesi Bozok Spor'umuzu durdurmaya çalışan kirli el yada ellere müsaade etmeyeceğiz. Takımımızın kaldığı otelden, maçın oynadığı stada, ısınma çalışmaları sırasından maç esnasına kadar yapılan saldırılar ve tahrikler devamında kötü niyetli bir hakem yönetimiyle 11 sarı kart, 3 kırmızı kart ile futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir. Yozgat Belediyesi Bozok Spor'umuzu durdurmak için kirli yollara başvuranlar bilmelidir ki Yiğitler Şehri Yozgat'ın yiğit evlatları önce Yüce Mevla'mın izni, sonra şehriyle taraftarıyla emin adımlarla şampiyonluk yürüyüşüne devam edecek. Kirli yollara giren o kirli ellerle de mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, şehrimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Bu şehrin hakkını yemeye kalkanların boğazında düğümleyeceğiz.”

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANINDAN HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş ise, yaptığı açıklamada haddini aşan açıklamalarda bulundu.
4-0’lık yenilginin acısını yaşayan Aydoğmuş’un haddini aşan açıklamaları şöyle; “Bingöl Genç Stadında Yozgat Belediyesi Bozok Spor'a karşı yapılan futbol terörünü Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı olarak şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bölgesel Amatör Ligi 11’inci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor ile Bingöl temsilcisi Murat 2020 Gençspor ile oynadığı müsabakada Yozgat Belediyesi Bozok Spor'a karşı yapılan futbol terörünü şiddetle kınıyorum. Yaşanan bu olay ahlaksızlıktır, namussuzluktur, şerefsizliktir. Bu olay sadece Yozgat Belediyesi Bozok Spor'a değil vatanını, milletini, bayrağını seven tüm insanlara karşı yapılmıştır. Buradan yeşil sahalara kadar taşan terörist eylemleri yapanlara söylüyorum "Ya bu vatanı seveceksiniz ya da defolup gideceksiniz." Olayda hakeminden rakibine, taraftarından yöneticisine kadar kimlerin bir dahli varsa yüce Türk adaletinin önünde hesap vermelidir. Yozgat sahipsiz değildir. Herkes haddini bilecek.”
(Haber Merkezi)
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!