Bingöl'ün Genç ilçesinde Kaymakam Muhammet Güzel'in tatlı ikna süreci, Galatasaraylı minik Ensar'ın gönlünü sarı-lacivertli renklere kaptırması ile neticelendi.
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel'in ilçe merkezindeki hane ziyaretleri esnasında kendisinden forma isteyen minik Ensar'a "Ama bu forma sarı-lacivert olursa daha güzel olmaz mı?" diyerek esprili bir pazarlık ile başlattığı futbol muhabbetinde, bir kaç efsane gol anısını anlattığı minik çocuğu formanın rengini değiştirerek ikna etti. Kaymakam Güzel'in hediye ettiği sarı-lacivertli formayı sevinçle giyerek teşekkür eden minik Ensar, "Ben de artık Fenerbahçeliyim" diyerek herkesi gülümsetirken Fenerbahçe bir minik taraftar daha kazandı.
Bingöl'de Kaymakam, Fenerbahçe'ye Minik Taraftar Kazandırdı!
Bingöl'ün Genç ilçesinde Kaymakam'ın tatlı ikna süreci, Galatasaraylı minik çocuğun gönlünü sarı-lacivertli renklere kaptırması ile neticelendi.
Kaynak: EROL YILMAZ
Yorumlar
Trend Haberler

Bingöl Dağları'nda Mantar Tarlası Buldu!

Bingöl'de 5 İşçi Alımı Yapılacak!

Bingöl'deki 50 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Cip Hurdaya Döndü!

Denizi Olmayan Bingöl’den, Okyanuslara Uzanan Başarı Hikayesi!

Guldar Domatesi Fideleri Satışa Sunuldu

12 Bingölspor'un Şampiyon Olduğu Grupta, 6 Takım Elendi!