Bingöl'de İl Göç İdaresi tarafından Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekiplerine teslim edilen Afganistan ve Suriye uyruklu 2 şahıs, kaçakçılık suçları tahdit kaydınını bulunması ve kimliğinin iptal edilmesi nedeniyle sınırdışı (deport) işlemleri yapılarak Şanlıurfa Geri Gönderme Merkezi'ne (GGM) gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan paylaşımda, "Bingöl İl Göç İdaresi Müdürlüğünce tarafımıza teslim edilen 1 Afganistan, 1 Suriye uyruklu şahsın, kaçakçılık suçları tahdit kaydının bulunması ve kimliğinin iptal edilmesi sebebiyle haklarında deport işlemlerine başlanmış, gerekli idari işlemler tamamlanmış olup şahısların Şanlıurfa GGM'ye teslimi için yola çıkılmıştır" denildi.
Bingöl'de Yakalanan 2 Düzensiz Göçmen Deport Edildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Afganistan ve Suriye uyruklu 2 düzensiz göçmen, Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar