12 Bingölspor, sezonun ilk resmi maçına Pazar günü çıkacak. Bolu Kampı hazırlıkları ve yeni transferleriyle şampiyonluk parolasıyla sezona hazırlanan 12 Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası ön elemesinde ilk resmi maçında Hakkari Zapspor’u sahasında konuk edecek. 
Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan 12 Bingölspor, Pazar günü saat 14:30’da Şehir Stadyumu’nda yapacağı maçta taraftarını tribünlere bekliyor. 

KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRATLARLA KARNAVAL HAVASINDA ADIMIZI BİR ÜST TURA YAZDIRALIM

12 Bingölspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda ilk mücadelemizi sizlerin de desteğiyle kamuoyu oluşturup yanlıştan dönülmesini sağlayarak verdik. Şimdi bu mücadeleyi ilk resmi müsabakamız olan kupa maçıyla tribünleri doldurarak taçlandırmak istiyoruz. Başlangıç sloganımıza yakışır “tek hedefe tek yürek” düsturuyla küfürden arındırılmış bir şekilde tezahüratlarla, ailemizle ve çocuklarımızla bir karnaval havası oluşturup hep beraber bir üst tura adımızı yazdıralım. Bir memleket sevdasıyla çıkılan bu kutlu yolda sizler olmadan bizim yanımız boş kalacaktır. Birlikte güçlüyüz birlikte kazanacağız, şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda kenetlenerek biz şampiyon olacağız” denildi. 
EROL YILMAZ