Gençleri Spora Yönlendirin! Gençleri Spora Yönlendirin!

Elindeki birçok gayrı menkulü yok pahasına satan Bingöl Belediyesi, şehir merkezindeki belediye iş hanını 60 milyon TL’ye satarken, ilçe garajını da Terminal Camii alanı ile birlikte yaklaşık 120 milyon TL’ye elinden çıkardı.

ESKİ TERMİNAL 2018’DE İLÇE GARAJINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Bingöl’de şehirlerarası otobüs terminalinin, Muş karayolu üzerinde yapılmasıyla eski otobüs terminali 2018 yılında ilçe ve köy minibüsleri için tahsis edildi. Şehir merkezini durak olarak kullanan köy minibüsleri, bu tarihten sonra ilçe garajında hizmet vermeye başladı. 6 yıldır ilçe garajını kullanan köy ve ilçe minibüsleri, Aşağı Çarşı’da yapılan yeni garaja yönlendiriliyor.

İLÇE GARAJI BETON BLOKLARLA KAPATILDI

İlçe garajı, Terminal Camisi alanı ile birlikte bir firmaya satılmasının ardından dün itibariyle boşaltıldı. Terminaldeki işletmeler boşaltılırken, girişler beton bloklarla kapatılarak minibüslerin içeri girmesi engellendi. İlçe ve köy minibüsleri, Aşağı Çarşı’da yapılan minibüs garajına yönlendirilirken, minibüs sürücüleri ise, belirlenen bölgenin ulaşımda aksamalara yol açacağını belirterek gitmek istemiyor.
(Haber Merkezi)