Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2506.9
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66360.56$

“Bingöl Kaderine Terk Edilmiş Durumda!”


“Bingöl Kaderine Terk Edilmiş Durumda!”
Yeniden Refah Partisi Bingöl Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara, Seçim Koordinasyon Merkezi açılış konuşmasında Bingöl’de değişen bir şey olmadığına vurgulayarak Bingöl’ün kaderine terk edildiğinin altını çizdi.

Yeniden Refah Partisi Bingöl Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında açıklamalarda bulundu.

Buyankara, konuşmasında Bingöl'e yeni bir kan, yeni bir heves ve yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini belirterek, "22 yıldır aynı partide, aynı belediye başkanları görev yapmakta, değişen bir şeyler yok. Encümenler aynı, belediye başkan adayları hemen hemen aynı, fakat idareciler ayrı. Fakat Bingöl’de bu gelişme yok. Çocukların oynayabilecekleri oyun alanı yok.

Maalesef Bingöl kendi kaderine terk edilmiş durumda. Otuz yıldır Bingöl'de belediye otobüsü niye yok? Hesabını sormaya geliyoruz." dedi.

Hesap Sormaya Geliyoruz!

Buyankara, Bingöl'de bulunan halk ekmek fabrikasının da durumuna dikkat çekerek, "Bingöl’de halk ekmek fabrikası vardır. Garibana ekmek dağıtıyordu, halka ucuz ekmek satıyordu. Muhtaçların evine ekmek götürüp teslim ediyordu. Halk Ekmek Fabrikası'nın yerinde yerler açıyor. Acaba niye yok? Hesap sormaya geliyoruz." şeklinde konuştu.

Bingöl'de Hayvancılığı Tekrar Canlı Hale Getireceğiz!

Bingöl'ün bir zamanlar hayvancılık şehri olduğunu hatırlatan Buyankara, "Bugün bakıyoruz et balık tabelasının önünde kuyruklar var. Hem de o kuyruklar gece sabaha doğru üçte başlıyor. İnsanımıza bu revam mıdır? İşte biz inşallah belediye aldığımız zaman halkımızı teşvik edeceğiz. Onlara imkân sağlayacağız. Yaraları için gerekli girişimlerde bulunacağız. Ve Bingöl'de hayvancılığı tekrar canlı hale getireceğiz." dedi.

Adaletli Bir Belediyecilik Yapacağız!

Emekli bir bürokrat olarak Bingöl'de kaldığını aldığını belirten Buyankara, "Adaletli bir belediyecilik yapacağız. Ben bugüne kadar gözüm hiçbir müteahhitin cebinde olmadığı, devletin kasasında aydınlığın olmadığı daima devletin bana verdiği maaşa şükrettim. Bana verilen görevi de layıkıyla yaptım. Yarınki bana bu Aynı şekilde layıkıyla seçen ve size hizmet etmeye çalışacağım." dedi.

Buyankara, Bingöl'ün her kesimine eşit hizmet götüreceklerini ve herkesi kucaklayacaklarını ifade ederek, "Biz insanlarımızı seviyoruz. Hiç biz kimse arasında ayrım yapmayacağız. Hangi mahallede olursa olsun,  hangi kentte oturursa otursun,  hangi partiye oy verirse versin? Biz herkese götüreceğiz“

Bingöl'de yaşanan su sorununa da değinen Buyankara, "Belediye başkanı olursam ilk iş olarak Bingöl'e içilebilir su getirmek olacak. Enerjim, kabiliyetim var.. Yeter ki siz bu ellerimden tutun. Hep beraber başaralım. Hep beraber kazanalım." şeklinde konuştu.

HABER: EYLEM ÖZEN/ AHMET BOYDAŞ 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!