Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası'nda gerçekleştirilen 49. Dönem Seçimi tek liste ile tamamlandı. Yapılan seçimde, Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası'nın yeni başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Ramazan Çetkin, başkan yardımcısı olarak da Yüksek Ziraat Mühendisi Ramazan Varsak oy birliği ile seçildi.

Yeni başkan Ramazan Çetkin, göreve gelir gelmez eski başkanları Erdoğan Yener ve yönetimine teşekkürlerini ileterek, yaptıkları hizmetlerden dolayı camia adına minnettarlık duyduğunu ifade etti. Çetkin, yeni yönetimleriyle birlikte ilin tarım ve hayvancılığına daha fazla katkı sağlamayı ve Ziraat Mühendislerinin karşılaştığı sorunlara daha etkin çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirtti.

Çetkin ayrıca, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, desteklerinden dolayı tüm meslektaşlarına teşekkürlerini iletti. Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası'nın yeni başkanı, önümüzdeki dönemde mesleki alanda daha güçlü bir dayanışma ve işbirliği içinde olacaklarını vurgulayarak, camia mensuplarından gelen her türlü destek ve katkıya açık olduklarını belirtti.

HABER: EYLEM ÖZEN