Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yaptığı açıklamada, Bingöl'ün uyuşturucu tacirleri ve kullanıcılarının cirit atacağı ya da geçiş güzergâhı olacağı bir şehir olmayacağına vurgu yaparak uyuşturucuyla mücadele alanındaki çalışmalar konusunda kararlılık mesajı verdi. Vali Usta, uyuşturuyla mücadele operasyonları kapsamında bu haftasonu Bingöl'de polis ekipleri tarafından bir otobüste yapılan aramada 62 kilogram skunk maddesi ile 2.5 kilogram toz esrar; Jandarma ekipleri tarafından Genç-Sağgöze kırsalında yapılan arazi aramasında ise 17,5 kilogram toz esrar olmak üzere toplam 82 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

Tarımsal Destekleme Ödemeleri 'Çiftçi Hesaplarına' Yattı Tarımsal Destekleme Ödemeleri 'Çiftçi Hesaplarına' Yattı

62 KİLOGRAM SKUNK İLE 20 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Vali Usta, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından bu haftasonu Bingöl'den geçiş yapan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, sahte kimlikle seyahat eden ve hakkında arama kararı bulunan bir şahısa ait 3 valiz içinde daralı ağırlığı 62 kilogram olan skunk maddesi ile daralı ağırlığı 2.5 kilogram olan toz esrar ele geçirildiğini açıkladı. Vali Usta, ayrıca İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Genç ilçesi Sağgöze bölgesinde yapılan arazi taramasında ise 17.5 kilogram esrar ele geçirildiğini açıkladı. 

BİNGÖL'Ü HALKIMIZ İÇİN GÜVENLİ BİR KENT YAPMAYA KARARLIYIZ

Vali Usta, "Gece-gündüz, haftasonu demeden çalışan Jandarma ve Emniyetimizi candan kutluyorum. Sevgili Bingöl! Bu başarının mimarı, Valiliğimize ve kolluk güçlerimize güvenen sizlersiniz! Desteğinizle her şeyi yapabiliriz. Bize güvenmeye devam edin. Bingöl'ü, halkımız için güvenli bir kent, suçlular için cehennem yapmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı. 
HABER MERKEZİ