Bingöl merkez İnönü Mahallesi'ndeki ilçe garajı Aşağı Çarşı'ya taşınınca yolcular adeta ortada kaldı. Aşağı Çarşı mevkiindeki yeni yerine taşınan ilçe garajının şehir merkezine uzak olması ve ulaşımında sıkıntı yaşanması nedeniyle birçok yolcu İnönü Mahallesi'nde ilçe minibüslerini bekledi. Bu durum hem yolcular için hem de minibüsçüler için problem yaşanmasına yolaçtı. 

HEM YOLCULAR HEM MİNİBÜSÇÜLER PROBLEM YAŞIYOR

Genç S.S. 5 No'lu Yolcu Taşıma Kooperatifi'nde Genç ilçesine yolcu taşımacılığı yapan Ömer Suseven, ilçe garajının Aşağı Çarşı'ya taşınmasıyla birlikte minibüsçüler olarak büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Suseven, yolcuların yeni ilçe garajının taşındığı Aşağı Çarşı'ya ulaşımda sıkıntı yaşamasından dolayı İnönü Mahallesi'ndeki Rehabilitasyon Merkezi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Okulu'nun bulunduğu mevkide minibüslere bindiğini, bu durumdan dolayı da hem yolcuların hem de kendilerinin büyük problem yaşadığını dile getirdi. 

AŞAĞI ÇARŞI'YA SERVİS OLMADIĞI İÇİN YOLCULAR SIKINTI YAŞIYOR

Genç ilçesine 50 civarı minibüsün sefer yaptığını, bir o kadar minibüsün de Bingöl'ün diğer ilçelerine yolcu taşıdığını ifade eden Suseven, "İlçelere gidecek yolcular Aşağı Çarşı'daki yeni ilçe garajına gitmekte sıkıntılar yaşadığı için yolcuları İnönü Mahallesi'ndeki Rehabilitasyon Merkezi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Okulu'nun bulunduğu mevkiiden almak zorunda kalıyoruz. Durum böyle olunca hem yolcular

Karlıova Depremine Endişe Verici Yorumu Yaptı Karlıova Depremine Endişe Verici Yorumu Yaptı

hem de bizler büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Yolcular wc, lavabo gibi yerler olmadığı için yaşadıkları sıkıntılardan dolayı tepki gösteriyor. Ayrıca, Aşağı Çarşı'daki ilçe garajına yolcular ulaşımda sıkıntı yaşadığı için gitmiyor! İnönü Mahallesi'nde okulların yanıbaşında yolcu almak zorunda kalıyoruz ve bu durum kazalara da davetiye çıkarıyor. Dünden beridir buradayız ve burada araçlarımıza ceza da kesiliyor. Ancak, yolcular, Aşağı Çarşı'daki ilçe garajına servis olmadığı ve ulaşımda sıkıntı yaşadıkları için gitmiyor. Kadın, yaşlı ve çocuk yolcular özellikle bu durumdan dolayı zor durumda kalıyor. Kaldırımdan yolcu almak zorunda kalıyoruz. Bu durumdan minibüsçüler olarak bizler de memnun değiliz. Aşağı Çarşı'daki yeni ilçe garajı çarşı merkezine uzaklığından dolayı yolcular tarafından rağbet görmüyor" diyerek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. 
HABER MERKEZİ