İsmini vermek istemeyen hayırsever iş insanı, Bingöl’de ihtiyaç sahibi bin 500 öğrenci ve 100 aileye yardım elini uzattı.
İsmini vermek istemeyen hayırsever iş insanı Bingöl merkez ve ilçelerinde bulunan birçok okulda öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu. Ayrıca ihtiyaç sahibi 100 aileye de 3’er bin liralık alışveriş çeki ve yakacak yardımında bulundu.
Son 8 yıldır ihtiyaç sahibi ailelere beyaz eşya yardımında bulunan iş insanı, “Ben son yıllarda imkânlarım ölçüsünde hemşerilerime Allah’ın izniyle yardım etmeye çalışıyorum. Bu sene de çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Tabii ki sevabın gizli olanı makbuldür. Sağ elin verdiğini sol el bilmemelidir. Lakin diğer iş insanı hemşerilerimizin de bunları görüp şehrimizdeki yoksul vatandaşlara yardımcı olmaları konusunda teşvik etmesi açısından kamuoyuyla paylaşmamızı tavsiye etti arkadaşlarımız” ifadelerini kullandı.
İş insanı tarafından yapılan yardımlar, Bingöl kent merkezi ile ilçe ve köylere kadar çeşitli köy okullarındaki öğrencilere teslim edildi.
EROL YILMAZ