Yeniden Refah Partisi Bingöl Belediye Başkan adayı Mehmet Ziya Buyankara: Biz vatandaşımızın kapısına giderek siyaset yapma anlayışı içerisindeyiz.Sokaktaki havayı herkes görüyor. Bingöl halkının, sizlerin desteğiyle inşallah kazanacağız.

Yeniden Refah Partisi Bingöl Belediye Başkan adayı Mehmet Ziya Buyankara, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Esnaf ve ev ziyaretleri yapan Buyankara, önceki dönemlerde olduğu gibi vatandaşlarla yüz yüze görüşerek siyaset yapma geleneğini sürdürüyor. 

Buyankara, seçim çalışmaları kapsamında bölge ve aile ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Merkez köylerden Bilaloğlu(Mendo) köyü sakinleri ve Heyelan aşiretiyle bir araya gelen Buyankara, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

Seçim çalışmaları ve Belediye Başkanlığı seçilmesi halinde nasıl bir yol izleyeceğini anlatan Mehmet Ziya Buyankara, "Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. İşe alımlar ve diğer bir çok konuda bizim için önemli olan liyakati esas alacağız. Akrabaya iş verme, kayırma olmayacak. Biz vatandaşımızın kapısına giderek siyaset yapma anlayışı içerisindeyiz. Oy veren ya da vermeyen herkesten Allah razı olsun. Ama sokaktaki havayı herkes görüyor, Allahın izni ve Bingöl halkının, sizlerin desteğiyle inşallah kazanacağız." şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Boydaş