Bingölspor Kulüp Başkanı M. Engin Özturan, kulüp taraftarlarına yönelik içten bir teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Özturan, taraftarların takıma verdikleri destek ve sergiledikleri birlik ruhu için duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

Başkan Özturan'ın Mesajı Şu Şekilde:

"Başta destek çağrımızı kırmayıp, eşiyle, dostuyla, ailesiyle takımımızı sahada yalnız bırakmayan, ruhuyla kalbiyle bizlere eşlik eden tüm hemşerilerimi kucaklıyorum. İnandığımızdan daha cesur, göründüğümüzden daha güçlü olduğunuzu bugün tek yürek verdiğimiz mücadele ile önüne sermenin, hep beraber haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu güzel duyguları bizimle paylaşmak için yine tribünlerde yerini alan doğduğu yerle bütünleşmiş tüm mülki amirlerimizi de ayrı ayrı saygıyla kucaklıyorum. İyi bir başlangıç yaparak inançla çıktığımız bu yolda adımın, 'Bingöllümle' anılmasından duyduğum mutluluğu ve onuru bir kez daha paylaşmak isterim.

Bugün ve gerçekleşecek tüm diğer müsabakalarımız için verdiğimiz mücadele, yarın ihtiyacımız olan gücümüzü pekiştirdi. 'Zafer ne kadar zorsa, kazanmaktaki mutluluk o kadar büyük.' Tüm büyük zaferleri beraber göğüsleyeceğimiz gururlu mücadelemiz için hepinize verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için minnettarım..."

HABER: EYLEM ÖZEN