Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.38
  • ALTIN
    2516.1
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66426.53$

Bir Feryat da 12 Bingölspor'dan!

Bir Feryat da 12 Bingölspor'dan!
Yozgat Kulübü'nün 'hakem ikramıyla' 86. dakikadaki penaltıyla 1-0 galip geldiğini belirten 12 Bingölspor Başkanı Özturan, "Sezon boyunca çaldıkları taraflı düdüklerle gruptaki bütün kulüplerin emeklerini hiçe sayanları lanetliyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta Genç Muratspor'un verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesinden dolayı ligden çekilme kararı açıklamasının ardından 12 Bingölspor Kulübü de, liderlik mücadelesinde Yozgat kulübünün hakemler tarafından kayırıldığını belirterek verilen şaibeli kararlara rağmen Bingölspor'un kaderine razı bırakılmasına sessiz kalınmasına tepki gösterdi. 
12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün oynanan Yozgat Bozokspor'un 86. dakikadaki 'hakem ikramı' penaltıyla sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldığını belirterek sezon boyunca Yozgat Kulübü lehine çalınan taraflı düdüklerle gruptaki tüm takımların emeklerinin hiçe sayıldığını açıkladı. Özturan paylaşımında, Yozgat'ın şampiyonluğuna kanalize olan bir sistemin ortaya konulduğuna vurgu yaparak yapılan yatırımlara rağmen Bingölspor'u kaderine razı bırakan ilin büyüklerine de sitemde bulundu.  

TEK BAŞIMA KALSAM BİLE BU ŞEHRİ VE BU TAKIMI ASLA YALNIZ BIRAKMAYAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Özturan, paylaşımında, "Bugün Yozgat Bozok kendi sahasında hakem ikramıyla 86. dakikada bulduğu penaltıyla 1-0 galip ayrıldı. Sezon başından beri hakem iteklemeleriyle masa başı kurgularıyla şaibeli bir şampiyonluk yarışı sergileyen Yozgat Kulübü'nü ve sezon boyunca çaldıkları taraflı düdüklerle gruptaki bütün kulüplerin emeklerini hiçe sayan, bu tezgâhta tepeden tırnağa her kim varsa hepsini lanetliyoruz. 
Grupta bir tarafta küme mücadelesi varken tabiri caiz ise bir tek Yozgat'ın şampiyonluğuna kanalize olmuş bir sistem ortaya koyulmuş ve diğer kulüpler tarafından sarfedilen hiçbir emek ve mücadelenin 'ti'ye alınmadığı bir tiyatroyla karşı karşıya olduğumuz acayip bir girdabın içinde olduğumuzu beyan ederek bunların ağababalarını da alabora edeceğimizi kamuoyunun takdirine ve bilgisine sunarız. 
Son olarak da bu süreçte bu haksızlık, bu taraflı hakem tutumlarında Bingölspor'u kaderine razı bırakan ilin büyüklerini de bu sessizliklerinden ötürü vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz. Bunca emek bunca yatırım ve bunca hayalleri olan Bingöl gençliğinin hakkını savunmamak da bir tek bizim ilimize yakışırdı. Sessiz kalanlar mutlu kalsın biz düştüğümüz yerden kalklamasını biliriz. 
Sonu ne olursa olsun tek başıma kalsam bile tüm haksızlıklara karşı bu şehri ve bu takımı asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 
EROL YILMAZ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!