Bingöl Yenişehir Mahalle sakinleri ve muhtar adayı Hasan Tosun mahallelerinde var olan ve kötü bir görüntü oluşturan arazinin park olmasını istiyorlar.

Mahallede Herhangi Bir Çalışma Olmamış!

Mahalle sakinleri, kötü görüntü oluşturan bu alanın çocukların oyun oynayabileceği ve vakit geçirebileceği bir park alanı haline gelmesini talep ediyorlar.

Yenişehir Mahallesi Muhtar adayı Hasan Tosun, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm bulunması için çağrıda bulunuyor. Daha önceki seçimde de aday olan Tosun, mahallelerinde herhangi bir çalışma olmadığını ve bu görüntülerin mahalleye yakışmadığını ifade ediyor.

Hasan Tosun, mahalledeki sorunların çözümü için devlet yetkililerine ve yerel yöneticilere sesleniyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, Vali ve Belediye Başkanı'na çağrıda bulunan Tosun, mahallelerindeki eksikliklere dikkat çekiyor. Özellikle yağmur yağdığında yaşanan sorunları dile getiren Tosun, çocuklar için hayati tehlike oluşturan olumsuz görüntülerin düzeltilmesi gerektiğini vurguluyor.

Petek Sokak Kör Cadde Olmasın!

Aynı zamanda mahalle sakinleri petek sokağın kör cadde olmasından endişe duyuyor. Petek sakağın sonunda yer alan ve Milli Emlak’a ait arazide de ev yapılması takdirde sokağın kör cadde olmasından endişe duyan mahalle sakinleri, herhangi bir afet durumunda sokağa ambulans ve itfaiye gibi ekiplerin giremeyeceğini dile getiriyorlar.

Böyle bir felaketle karşılaşmak istemeyen mahalle sakinleri yetkililerin biran önce bu durumu çözmeleri ger ektiğini talep ediyorlar.

HABER: EYLEM ÖZEN