Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.38
  • ALTIN
    2521.0
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66650.93$

Buyankara: Akrabaya, Yakınlara İhale Olmayacak!

Buyankara: Akrabaya, Yakınlara İhale Olmayacak!
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara, vatandaşın "aday ol" çağrısına sırtımı dönemezdim. Bizim dönemimizde yakınlara "ihale yok" Bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağım.

Bingöl Beldeye Konferans Salonu'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Yeniden Refah Partisi'nin Bingöl Belediye Başkan adayı Ziya Buyankara, önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya katılan vatandaşlara seslenen Buyankara, politik geçmişi ve hizmet anlayışını paylaştı.

Buyankara, konuşmasına geçmişte Büyük Birlik Partisi'nden milletvekili adayı olarak Bingöl halkından büyük destek aldığını hatırlatarak başladı. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkan adayı olarak da seçimlere katıldığını ancak politik sendikalarla yaşanan bir süreç sonucu seçimi kaybettiğini belirtti.

"Yeni Refah Partisi Türkiye'yi Yönetecek"

Ziya Buyankara, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek partinin Yeniden Refah Partisi olacağına inandığını vurguladı. Adaletli, doğru, dürüst ve adil bir yönetim sistemi getireceklerini ifade eden Buyankara, halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir belediye başkanı olacağına söz verdi.

"Hizmetin Önceliği İnsanın Karnını Doyurmak"

Toplantıda enflasyonun etkilerine karşı belediye çalışanlarını koruma sözü veren Buyankara, insanların öncelikle karnını doyurarak onlara sevgi ve şefkat gösterilmesi gerektiğini belirtti. Bu kapsamda, belediye hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulması için çaba harcayacaklarını dile getirdi.

Adaylık sürecine değinen Buyankara, önceleri belediye seçimine girmeyi düşünmediğini, ancak halkın ısrarı ve genel başkanının teşvikiyle bu yola çıkmaya karar verdiğini ifade etti. Bingöl'de yaptığı araştırma ve incelemelerin ardından adaylık kararı aldığını belirten Buyankara,Bizim dönemimizde yakınlara "ihale yok" Bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağım.

"Bingöl'e Eşit Hizmet İlkemiz Olacak"

Bingöl Belediye Başkanlığı'na aday olduğu takdirde her mahalleye eşit hizmeti götüreceğini belirten Ziya Buyankara, yaşlısından gencine, engellisinden muhtaç olanına kadar herkesin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediye yönetimi sunacaklarını ifade etti.

Toplantıya katılan vatandaşlara hitap eden Buyankara, belediye başkanı olduktan sonraki dönemde şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğini belirterek, "Herkesin ekmeğe ihtiyacı olduğu, inanan inanmayan, seven herkesin eline ihtiyacı olduğu ama liyakatli, dürüst, temiz insanlara hizmet edilecek. İşte ben bu gayeyle yola çıkacağım" dedi.

Aynı devran dönecek mi?

Ziya Buyankara, belediye başkanlığı görevini üstlendiği takdirde şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını benimsemeyi taahhüt ederek, "Aynı devran dönecek mi? Herkes yakınlarına mı ihale verecek, onlara mı kadro dağıtacak, onlara mı faydalı olacak?" sorularına açıklık getirdi.

"Belediye Başkanlığı Görevi, İnsanların Rahatını Temin Etmektir"

Buyankara, "Zaten belediye başkanlığı görevi asfalt yapmak, yol yapmak, kaldırım yapmak, insanın rahatını temin etmektir. Asıl bundan sonra şehri güzelleştirmek lazım. İnsanı rahata kavuşturmak, özürlüsünü, yaşlısını, kimsesizini, muhtacını düşünmek lazım" sözleriyle belediye başkanlığındaki temel ilkesini açıkladı.

Mahfuz Arslan: “Bingöl'e Yeni Bir Nefes, Yeni Bir Heves Geliyor"

 Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mahfuz Arslan,  Bingöl'ün Refah Partisi ile olan derin bağını vurgulayarak, bu sevgi ve destekle Yeniden Refah Partisi'nin Bingöl'de güçlü bir şekilde temsil edileceğini belirtti.  

Seçimlere girerken ahlaklı belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve Bingöl'e yeni bir nefes, yeni bir heves getirmek için yola çıktıklarını belirten Arslan, Yeniden Refah Partisi'nin bayrağını Bingöl Belediyesi'nin en tepesine asmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, belediyenin ahlaklı belediyecilik anlayışına ve inanç değerlerine zarar verildiğini savunarak, bu duruma son verme kararı aldıklarını vurguladı.

HABER: AHMET BOYDAŞ/EYLEM ÖZEN 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!