Hüda Par’da Genç ve Solhan kongrelerinin ardından Cumartesi günü Karlıova ilçesi, Pazar günü de merkez ilçe kongresi yapılacak.
Kongre hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Pazar günü yapılacak Merkez İlçe Kongresi'ne Mersin Milletvekili Faruk Dinç'in katılacağını belirtti.
Alpaya, şunları söyledi: “Önceki hafta Genç ve Solhan ilçe kongrelerimizi yaptık. Güven tazeleyen Genç İlçe Başkanımız İdris Ağırbaş ve Solhan İlçe Başkanımız olarak seçilen Selahattin Uyar kardeşlerimi tebrik ediyorum. Layıkıyla görevini yapan Solhan eski İlçe Başkanımız Sadrettin Kırım'a teşekkür ediyorum. Önümüzdeki Cumartesi Karlıova ilçemiz ve Pazar günü ise Merkez ilçe kongrelerimiz olacaktır. Merkez ilçe kongremize Mersin Milletvekilimiz Faruk Dinç katılacaktır.
Kongremize tüm üyelerimiz, gönüllüler ve halkımız davetlidir. Kongrelerimizin selametle geçmesini Rabb'imden niyaz ediyorum. Eskiden olduğu gibi önümüzdeki süreçte de il ve ilçe teşkilatlarımızla memleketimize daha iyi ve hayırlı hizmetlerde bulunacağımıza inanıyor ve Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.”
(Haber Merkezi)