Konutların Turistik Amaçlı Kiralanmasında Yönetmelik Konutların Turistik Amaçlı Kiralanmasında Yönetmelik

Artık Kaybolan Eşyalarınızı Bulmak Daha Kolay! Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak kaybolan eşyaları bulmayı kolaylaştıran bir web sitesi hayata geçirildi. "Kayıp Eşya Bulunmasında Web Desteği" projesi kapsamında geliştirilen bu platform, kaybolan veya bulunan eşyaların en yakın camiye teslim edilmesini sağlıyor ve sahiplerine geri ulaştırıyor. 

Projenin başındaki ekip, kaybolan eşyaların bulunması ve sahiplerine ulaştırılmasını hızlandırmak amacıyla harekete geçti. Web sitesine kaydedilen eşyalar bilgileriyle birlikte en yakındaki camiye iletiliyor. Cami görevlileri bu eşyaları güvenle saklıyor ve sahipleri eşyalarını almak için camiye başvurduğunda, eşyanın kişiye ait olduğu doğrulandıktan sonra eşya sahibine teslim ediyor. Projenin test edilmesi adına pilot olarak Bingöl Hacılar Camisi seçilmiştir.

 

Bu proje, TÜBİTAK 2204A Malatya Bölge Finali'nde birinci olmuştur. Projenin onayı için müftülükle görüşülmüş ve müftülüğün onayı sonrası Hacılar Camisi ziyaret edilmiştir. Web sitesi, kaybolan eşyaların bulunmasında ve sahiplerine teslim edilmesinde önemli bir adım olarak görülüyor. 

 

Projeyi duyan vatandaşlar ise, artık kaybolan eşyalarının geri dönüşünü daha umutlu bir şekilde bekliyor. Eğer siz de kayıp eşyalarınızı bulmak veya bulduğunuz eşyaları sahiplerine ulaştırmak istiyorsanız, https://kayipesya.rf.gd adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haber Merkezi