Bingöl
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67111.184$

Loğoğlu’ndan Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Loğoğlu’ndan Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ve Sekreter Ali Yıldırım tarafından karşılanan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
YENİ TESİSLER YAPILACAK
Hesarek Kayak Merkezi’ndeki kış sezonu hazırlıklarının tamamlandığını kaydeden Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, “Geçen yıl bitirdiğimiz yeni binamız ile birlikte bakım onarım tadilat işlemleri bitmiş olup an itibariyle sezon açılmasını bekliyoruz. Hesarek Kayak Merkezi master planı ile ilgili Turizm Bakanlığı ile gerekli görüşmeler yapılmış, Turizm Bakanlığı’ndan gelen resmi yazılar neticesinde Bingöl’deki kurumların görüşleri istenmiş ve bakanlığa gönderilmiştir. En kısa zamanda kış sporları turizm kenti olarak önümüzün açılmasını ümit ediyoruz. 2003 yılı depreminden önce inşa edilmiş spor tesislerimizin performans analizlerini bitirmek üzereyiz, bitirdikten sonra inşallah yerlerine yeni tesisler yapmayı planlıyoruz. Önümüzde ki yıl için spor salonumuz, stadyumumuz, bocce sahamız ve Üniversite Büyük Bir Gençlik Merkezi, eski Yolçatı Kayak Merkezi (Şarge) bölgesine 130 bin metrekare alan üzerine yönelik kamp inşa etme çalışmalarımız henüz devam ediyor” dedi.
7 GÜN 24 SAAT BİNGÖLLÜ KARDEŞLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
Gençlere yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü vurgulayan Loğoğlu, “Tüm spor sahalarımızda etkinliklerimiz, müsabakalarımız sağlıklı bir şekilde devam ediyor, 7 gün 24 saat Bingöllü kardeşlerimizin hizmetindeyiz. Yurtlarımızda misafir ettiğimiz 5.500 öğrencimize sadece yeme-içme ve barınma hizmeti dışında sosyal, sportif faaliyetlerle ve birçok açtığımız kurslar ile onların kişisel gelişimlerine ve hoşça vakit geçirmelerine imkan sunuyoruz. Aynı zamanda Gençlik Merkezlerimizde binlerce gencimize yine yaptığımız birçok etkinlikler ile geleceğe hazırlıyoruz. Eğitim Koordinasyon ve Proje Genel Müdürlüğümüzden aldığımız destek ile yürüttüğümüz birçok proje ve tesislerimiz ile 7-24 gençlerimizin hoşça vakit geçirmelerini ve geleceklerini inşa etme çalışmalarımıza devam ederken, Bingöl merkez ve Genç ilçemizde, paydaş kurumlarımız ile birlikte bağımlılıkla bir farkındalık oluşturmak için hareket etmekteyiz. Bingöl’deki tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile iletişim halindeyiz. Hem projelerimizi hem de faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine ve üyelerinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ise Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’na teşekkürlerini iletti.
Karşılıklı sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
(Haber Merkezi)
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!