Edirne'de kaçakçılara darbe Edirne'de kaçakçılara darbe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Av. Gökhan Yurdagül, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritasının belirlenmesi amacıyla, MHP'nin ildeki tüm ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Yurdagül, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız 31 Mart Yerel seçimlerini ilçe başkanlarımızla değerlendirmek için toplandık. Bu değerlendirme neticesinde çalışmalarımızı daha geniş kapsamlı yaparak her günün ertesi günü seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz," dedi. 

Yurdagül ayrıca, yapılacak çalışmalara halkı da dahil ederek çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti. Mevlana'nın "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız" sözünü hatırlatan Yurdagül, "31 Mart seçimlerinde bizlere destek veren değerli seçmenlerimize, oylarımıza sahip çıkan partimizin sandık görevlilerine şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki süreç için değerlendirmelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. Güzel toplantımıza verimli fikirleri ile katkı sunan tüm ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum," şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)