Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, merkeze bağlı Çeltiksuyu Köyü mevkiinde faaliyetlerini sürdüren SÜTAŞ tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali Usta’ya incelemeleri esnasında SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak ve diğer yetkililer eşlik etti. 
Vali Usta ve beraberindeki heyetini SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve tesis yöneticileri karşıladı. 
Bingöl’ün üretim ve istihdam kapasitesine önemli katkı sunan SÜTAŞ Doğu-Güneydoğu Anadolu Sütçülük Projesi Bingöl Entegre Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Vali Usta, tesisin kapasitesi, üretim süreçleri ve ürün çeşitleri hakkında bilgi aldı. 
Vali Usta, SÜTAŞ tesislerini ziyaretinde yaptığı açıklamada, “SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Yılmaz’ın ev sahipliğinde günlük bin ton süt işleme kapasitesine sahip SÜTAŞ tesislerini gezdim. Soframıza gelen süt ürünlerinin harika yolculuğuna tanıklık ettim. SÜTAŞ’ın yaptığı katma değerli üretimle Bingöl olarak daha da büyüyeceğiz” dedi. 
EROL YILMAZ