Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz 12 Bingölspor, ligde bu hafta Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübünü konuk edecek. Lige 3’te 3 yaparak harika bir başlangıç yapan ekibimizde tek bir hedef var o da galibiyet.

“Kısa Sürede Tam Bir Takım Olduk”

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Teknik Direktör Erhan Koç, “Sıfırdan kurulmuş bir takıma göre lige harika bir başlangıç yaptık diyebiliriz. Şu anda ligin zirvesindeyiz. Ve amacımız son haftaya kadar her haftayı lider kapatmak. Takımımız kısa sürede uyum problemlerini aştı. Yönetim, Teknik ekip ve sporcularıyla tam bir aile ortamı oluşturduk. Başkanımızın her an bizlerle olması, onu yanımızda hissetmemiz bize güç veriyor. İlerleyen dönemlerde baskın oyunumuzu daha geliştirecek ve zaten bulunduğumuz ligin üstünde bir takım olduğumuzu herkese kanıtlayacağız. Her rakibimiz bizim için güçlü ve dikkate alınması gereken bir rakiptir. Sonuçta futbol sahada 11’e 11 oynanan bir oyundur. Biz maçlarımızda kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp rakibimize de oyunumuzu kabul ettirmek istiyoruz. Futbol aynı zamanda bir şölendir. Bizi izleyen taraftarlarımızın 90 dakika boyunca eğlenmelerini, dertlerini tasalarını unutmalarını istiyoruz. Futbolun esas amaçlarından biri de budur. Futbol birleştirici bir güçtür aynı zamanda. Tüm şehrimizi bir kez daha 12 Bingölspor etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“Maç Canlı Yayınlanacak”

5 Kasım Pazar günü Saat 13:00’da Develi Gücü Spor Kulübü ile kendi sahamızda oynayacağımız müsabakayı ER TV den canlı izleyebilirsiniz.

Canlı yayın linki:

https://www.ertv.com.tr/m/ertv-canli-yayin-s5.html

Er TV Frekans Bilgileri:

Uydu : TÜRKSAT 4A

Frekans : 12.265 MHz

Polarizasyon : V (Dikey)

Symbol Rate : 27.500 kSymb

FEC : 5/6

HABER MERKEZİ