12 Bingölspor’un sezonun 17. haftasında sahasında Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacağı maç, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenirken; 3. Lig 2. Grup’ta bu haftaki diğer maçların sonuçlarıyla lider 12 Bingölspor, puan farkını arttırma yönünde önemli bir avantaj elde etti.

Bingöl’de Gençler A Kız Satranç İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
Bingöl’de Gençler A Kız Satranç İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
İçeriği Görüntüle

ÜST SIRALARDAKİ TAKIMLAR PUAN KAYIPLARI YAŞADI

3. Lig 2. Grup’ta bugün oynanan maçlarda, Silifke Belediyespor deplasmanda Mazıdağı Fosfatspor’u 2-1 yenerek 27 puan ve averajla grupta 2. sıraya yükselirken, Niğde Belediyespor da deplasmanda Kahramanmaraşspor’u 1-0 yenerek 27 puanla 3. sıraya yükseldi. Grupta üst sıralarda yer alan takımlardan Osmaniyespor deplasmanda Erciyes 38 Spor’a 5-0’lık skorla mağlup olurken; Karaköprü Belediyespor da deplasmanda Kırşehirspor karşısında 3-0’lık yenilgiyle puan kayıpları yaşadı.

LİDER 12 BİNGÖLSPOR'A PUAN FARKINI 14'E YÜKSELTME FIRSATI DOĞDU

12 Bingölspor, maç eksiğine rağmen 38 puanla en yakın rakibine 11 puan farkla liderliğini korurken; yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Ağrı 1970 Spor ile önümüzdeki günlerde oynayacağı karşılaşmayı kazanması durumunda en yakın rakibiyle puan farkını 14’e yükseltme fırsatı buldu.

EROL YILMAZ