Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden Bingöl yönüne giden 16 MBB 55 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarındaki istinat duvarına çarptıktan sonra devrildi.

2 Yaralının Durumu Ciddi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 5 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesi bulunduğu, diğer 3 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Devrilen aracın çekici ile kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Bingöl, 4 Proje ile Türkiye Finalleri’ne Katılacak
Bingöl, 4 Proje ile Türkiye Finalleri’ne Katılacak
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı inceleme sürüyor.