Olay, 2 gün önce Solhan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bingöl’ün Solhan ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki emekli öğretmen Kutbattin Keskin, Parkinson hastası olduğu ve tavuklara ekmek almak için fırına gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada bir daha geri dönmedi.

Keskin’in, Yeşilova Mahallesi’nde bulunan ağabeyinin evine doğru yöneldiği ve en son burada görüldüğü tespit edildi. Bu andan sonra kendisinden haber alınamaması üzerine yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgede AFAD ekipleri ve vatandaşların katılımıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı. Geniş bir alanda sürdürülen çalışmalarda Keskin’e ulaşmak için ekiplerin yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Arama faaliyetleri devam ederken, bugün dere kenarında Kutbattin Keskin’e ait olduğu değerlendirilen bir mont ve cep telefonuna ulaşıldı. Ekipler, bulunan eşyaların tespit edildiği bölgede çalışmalarını yoğunlaştırırken, olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Bingöl’de Heyelan Sonrası Kapanan Yol İçin Çalışmalar Sürüyor
Bingöl’de Heyelan Sonrası Kapanan Yol İçin Çalışmalar Sürüyor
İçeriği Görüntüle