Bingöl’de 15 Temmuz’da Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl’de 15 Temmuz’da Şehitler Dualarla Anıldı
İçeriği Görüntüle

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10-17 Temmuz 2026 tarihleri arasında il genelinde aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdi. Yürütülen faaliyetler kapsamında, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 hükümlü yakalanarak adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Aynı dönemde Asayiş, Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık, Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ile ilçe jandarma komutanlıklarının koordinasyonunda toplam 17 operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 6 bin 905 kök kenevir, 521 gram esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gerçekleştirilen denetim ve operasyonlar sonucunda 24 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Öte yandan, yasal süre içerisinde Türkiye'den ayrılmadıkları belirlenen 3 Mısır uyruklu şahsa ise toplam 61 bin 815 lira idari para cezası uygulandı.