Bingöl İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 30 Haziran Koruyucu Aile Günü münasebetiyle 'Her çocuğun bir ailesi olmalı' mottosuyla bir dizi farkındalık etkinliği düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ‘Aile Yılı’ olarak ilan etmesi ve Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında 30 Haziran’ın Koruyucu Aile Günü olarak kabul edilmesi ile Bingöl’de farkındalık etkinlikleri düzenleyen İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından

Koruyucu Aile1-1

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeline yönelik koruyucu aile hizmetlerinin teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması ile korunmaya ihtiyacı olan çocuklarla ilgili toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik ‘Koruyucu Aile’ konulu eğitimler verildi. Ayrıca, Bingöl Havalimanı ile kent merkezindeki alışveriş merkezlerine ‘Koruyucu Aile Günü’ konulu afişler asılarak vatandaşlara broşürler dağıtıldı.

Bingöl Valiliği Vatandaşları Uyardı!
Bingöl Valiliği Vatandaşları Uyardı!
İçeriği Görüntüle

Koruyucu Aile Günü etkinlikleri ile vatandaşlar bilgilendirilirken toplumun yapı taşı olan ailenin önemine vurgu yapıldı.

HABER MERKEZİ