Gazze Sevgi Anaokulunda 12.12 Bingöllüler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü’nün katılımıyla gerçekleştirilen programda, Bingöl’ün kültürel değerleri minik öğrencilerle buluşturuldu.

“Yerli Malı ve 12.12 Bingöllüler Günü” temasıyla hazırlanan etkinlikte, öğrenci velileri tarafından hazırlanan yöresel yemekler, el emeği ürünler ve Bingöl kültürünü yansıtan yerel eşyalar stantlarda sergilendi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve beraberindeki heyet, stantları gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı ve velilerin emeğini takdir etti.

Etkinlik boyunca öğrenciler, Bingöl mutfağına ait yöresel lezzetleri tanıma ve tatma imkânı buldu. Miniklerin kendi kültürlerini yaşayarak öğrenmesi, programın öne çıkan yönlerinden biri oldu.

Giyim Mağazasındaki Hırsızlık Anları Kameraya Yansıdı
Giyim Mağazasındaki Hırsızlık Anları Kameraya Yansıdı
İçeriği Görüntüle

Öğretmenler ve velilerin iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, 12.12 Bingöllüler Günü’nün birlik ve dayanışma ruhunu yansıtırken, kültürel değerlerin erken yaşta öğrencilere kazandırılmasına katkı sağladı.

HABER MERKEZİ