Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2532.8
  • BIST
    10742
  • BTC
    66940.19$

AK Parti Bingöl İlçe Adaylarını Açıkladı

AK Parti Bingöl İlçe Adaylarını Açıkladı
AK Parti, Bingöl'de İlçe ve Belde Belede Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ve Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen bir etkinlikte ilçe ve belde adaylarını açıkladılar.

AK Parti'nin Bingöl adayları şöyle:

Bingöl Belediye Başkan Adayı: Erdal Arıkan

Genç Belediye Başkanı Adayı: Mehmet Zeki Dirik

Solhan Belediye Başkan Adayı: Abdülhakim Yıldız

Karlıova Belediye Başkan Adayı: Veysi Bingöl

Adaklı Belediye Başkan adayı: Zeki Işık

Kiğı Belediye Başkan Adayı: Hikmet Özüağ

MHP Yedisu Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Gülçiçek 

Yayladere Belediye Başkan Adayı: Nadir Ergin 

Ilıcalar Belediye Başkan Adayı: Mehmet Akif Günerigök

Sancak Belediye Başkan Adayı: Nusret Koçin

Arakonak Belediye Başkan Adayı: Mustafa Döner


İleri, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bütün bu süreçler içerisinde, geçtiğimiz seçimlerde ve son on beş yirmi yılda verdiğimiz mücadelede, her daim Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destekten ötürü, devletimizle beraber durduğunuz için ve milletimize duyduğunuz sevgi için size tekrar teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum. Bingöl gerçekten Türkiye’nin en önemli, en stratejik noktalarından biri. Allah’a çok şükür ki Bingöl’de sizler gibi bir teşkilatımız var, Bingöllüler gibi devletine bağlı, milletini seven insanlarımız var. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta Türkiye’miz çok ciddi bir felaketle karşı karşıya kaldı. Yüz yılın felaketi diyoruz ama aslında belki de bin yılın felaketiydi. Bu süreçte 55 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu seçim sürecini disiplinli, düzenli ve sistematik bir şekilde yürütürken, muhalefetin durumunu da gördük. Bizler için önemli olan Türkiye’nin yüz yılı sürecinin başlamış olmasıdır. Bu süreci hayata geçireceğimize inanıyorum.”

İleri, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu süreç Kızılelma’yla başladı. Bu süreç Gabar’da keşfettiğimiz petrolle başladı. Bu süreç Karadeniz’de keşfettiğimiz gazla başladı. Bu süreç Akkuyu’da hayata geçirmekte olduğumuz nükleer enerji santraliyle başladı. Bizler biliyoruz ki inşallah önümüzdeki süreçte daha da kuvvetli bir şekilde hep beraber bu süreci hayata geçireceğiz. Bizler bu süreci, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, birileri Gezi olaylarını organize ederken, birileri FETÖ yapılanmasına göz kırparken, birileri o 15 Temmuz gecesini sessizce beklerken hayata geçirdik. Kararlı bir şekilde bu yürüyüşümüze devam edeceğiz.”
Ömer İleri, yerel seçimlerin önemine de vurgu yaparak, “Yerel seçimler tabii ki önemli. Ama bunun ötesinde, bu yerel seçimler merkezi yönetim ile yerel idare arasındaki ahenkli ve uyumlu çalışmanın Türkiye’nin yüzyılın şehirlerini hayata geçirmesi açısından kritik önem taşıyor” dedi.

Haber: Ahmet Boydaş

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!