Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2517.4
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66691.5$

Bingöl Devlet Hastanesi yenileniyor


Bingöl Devlet Hastanesi yenileniyor
Bingöl Devlet Hastanesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında neler yapıldı? haberimizde...

BingölDevletHastanesi’nin açılışından bu yana büyük sıkıntıların yaşandığı asansörler revizyona girecek. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Veysel Tosun, hastane içindeki ulaşımı sorunsuz hale getirmek istediklerini belirterek “Asansörleri revize ederek kabin ve mekanik ray sistemlerini güçlendirmek suretiyle daha teknolojik hale getireceğiz” dedi. 

“ASANSÖRLER TAMAMEN ELDEN GEÇİRİLECEK”

Devlet Hastanesi’nde daha önce elektrik panolarının yenilendiğini hatırlatan Tosun, “Daha önceden arızalı asansörlerimizin elektrik panolarını değiştirerek tüm sedye asansörümüzü de sürekli aktif ederek çalıştırmaktayız. Asansörlerimizi revize edip, kabini ve mekanik ray sistemlerini güçlendirip daha teknolojik hale getirilmesi için işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Şu anda tam kapasite ile çalışmakta olan asansörlerimizin hızlarını yaklaşık 2.5 kat artırarak katlarımızı daha hızlı çıkmasını sağlayacağız. Bu şekilde asansör önünde oluşan yoğunluğu azaltmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ASANSÖRLE 30 SANİYEDE ÇIKMA SÜRESİ 12 SANİYEYE KADAR DÜŞECEK!"

İl Müdürü Tosun, yapılacak çalışmaların hastanedeki yoğunluğa olumlu yönde katkı sağlayacağını belirterek, “Hastane binasında toplam 6 kat arasında hareket eden asansörler, en alt kattan en üst kata 30 saniyede çıkarken, yapılacak çalışmalarla birlikte bu süreyi 12 saniyeye kadar düşürmeyi hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalar neticesinde, asansörleri hem daha da sağlamlaştırmayı hem arıza verme oranlarını azaltmayı hem de hızlı çalışmasını sağlayarak asansörler ile daha hızlı ve daha çok vatandaş taşınmasını sağlayıp, bu alandaki yoğunluğu azaltmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

KALORİFER KAZANI DA YENİLENDİ

Öte yandan Bingöl Devlet Hastanesi’nin arızalı olan kalorifer kazanları tamir edildi. Daha önceden sadece bir adet doğalgazlı kalorifer kazanı ile hizmet vermekte olan Hastane'nin ısıtma sistemindeki arızalı 2 kazanın tamir edilerek bu konudaki problemin de çözüldüğü belirtildi. Hastane'nin kalorifer kazan dairesinde ısıtma amaçlı kullanılan 2 bin 320 KW ve 2 bin 900 KW gücündeki 2 adet doğalgaz kazanının alev boruları ve ayna panellerinin yenilenerek hizmete hazır hale getirildiği bildirildi.
EROL YILMAZ
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!