Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2528.4
  • BIST
    10659.7
  • BTC
    66678.92$

Bingöl'de 15 Personel Alınacak


Bingöl'de 15 Personel Alınacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde SYDV bünyesinde 1 koordinatör, 14 temizlik görevlisi alınacak. Başvuruları başladı. Ayrıntılar haberimizde...

Bingöl'ün Genç ilçesi Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 kadın koordinatör, 12 kadın ve 2 erkek temizlik görevlisi olmak üzere toplam 15 personel alımı yapacak.
Genç Kaymakamlığı'ndan yapılan paylaşımda, Genç SYDV Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) çalıştırılmak üzere 1 kadın koordinatör ile Genç SYDV tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliği işi ile kişisel bakımlarını yapacak 12'si kadın, 2'si erkek 14 temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu.
8 Ocak Pazartesi günü başlayan iş başvuruları 12 Ocak Cuma günü sona erecek. İş başvuruları Genç ilçesinde Hükümet Konağı zemin kat SYDV Bürosu'nda alınacak. İşe alım için mülakat ise 16 Ocak Salı günü saat 10.00'da yapılacak. 

KOORDİNATÖR ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Genç SYDV ADEM'de çalıştırılacak 1 koordinatör için başvuru şartları şöyle: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, son 6 aydır Genç ilçesinde ikamet ediyor olmak, işin mahiyeti  nedeni ile kadın olmak, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 40 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı defterlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, FETÖ/PDY ve PKK terör örgütleri ile faaliyet bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla hiççbir şekilde irtibatlarının olmaması, görevini devamlı yapabilmesine engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak, adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel bir durum bulunmamak, üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden, formasyon almış olması şartıyla Fen-Edebiyat fakültelerinden veya psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet alanlarından lisans mezunu olan veya Sosyal Hizmet alanlarından lisans mezunu olan ve sosyal projelerde tecrübe edinmiş kişilerden seçilmesi esastır. ÖSYM tarafından 2022-2023 Kamu Personel Seçime Sınavı'ndan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 

KOORDİNATÖR ALIMINDA BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru için istenilen belgeler şöyle: Özgeçmiş,, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da noter tasdikli sureti, nüfus cüzdan fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, varsa iş deneyim belgesi, sağlık raporu, Genç ilçesinde en az 6 aydır ikamet ettiğini ıspatlayan belge, KPSS P3 sınav sonuç belgesi. 
Başvuru evraklarının 12 Ocak Cuma gününe kadar Genç SYDV Başkanlığı'na şahsen teslim edilmesi gerekiyor. Mülakata KPSS P3 puanı en yüksek olan 5 kişi çağrılacak. 

14 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI 

Genç SYDV tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliği işi ile kişisel bakımlarını yapacak 12'si kadın, 2'si erkek 14 temizlik görevlisi için başvuru şartları şöyle: Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olmak. Erkek adayların askerliğini yapmıi muaf ya da askerlikle ilişkisi bulunmaması ve B sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. Son 6 aydır Genç ilçesinde ikamet ediyor olmak. Başvuru tarihi itibariyle 21 yaşını bitirmiş olmak ve 49 yaşını doldurmamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık,
dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı defterlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, FETÖ/PDY ve PKK terör örgütleri ile faaliyet bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla hiççbir şekilde irtibatlarının olmaması gerekiyor. Görevini devamlı yapabilmesine engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmaması gerekiyor. Adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel bir durum bulunmaması gerekiyor. En az okur-yazar olmak. Ancak başvuranların arasında Yaşlı Bakım, Gerontoloji gibi alanlarda ön lisans eğitimi almış olan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sağlık Hizmetleri alanından veya Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanından mezun olan ya da hizmet alanıyla ilgili MEB onaylı sertifikası olan kişiler öncelikli tercih edilebilecek. Bu belgeye sahip olmaması durumunda Yaşlı Engelli Temizlik ve Bakım işlerini yapabilecek durumda olanlar değerlendirilecek. 3294 sayılı kanun kapsamında vakıf hedef kitlesinde yer alıyor olmak. Kronik hastalığı olmaması gerekiyor. Aday personelin daha önce benzer iş tecrübesi bulunması tercih sebebi olduğu belirtilen başvuru şartlarında Genç SYDV'nin mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbest olduğuna mülakat komisyonunun hiçbir adayı yeterli bulmaması halinde, komisyon kararı ile personel alımı iptal edilip yeniden ilana çıkabileceği ve bu durumda başvuran adaylar hiçbir hak talebinde bulunamayacağı da belirtildi. 

14 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMINDA BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru için istenilen belgeler şöyle: İkamet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, Genç SYDV'ye verilmek üzere adli sicil kaydı, çalışmasında bir engel olmadığı gösteren aile hekiminde alınmış sağlık raporu, diploma ve mezuniyet belgesinin aslı, Genç SYDV'den alınıp doldurulacak iş başvuru formu, erkek adaylar için ise Askerlik Belgesi ve Sürücü Belgesi. 
EROL YILMAZ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!