Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2527.2
  • BIST
    10742.3
  • BTC
    66941.02$

Bingöl’de MHP’li Belediye Başkanı İstifa Etti


Bingöl’de MHP’li Belediye Başkanı İstifa Etti
Bingöl’de MHP’li Belediye Başkanı ve İlçe Teşkilatı istifa ederek BBP’ye geçti.

Bingöl’ün Yedisu ilçesi Belediye Başkanı Ömer İsen, MHP'den istifa ederek BBP’ye katıldı.

Bingöl’ün Yedisu ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Ömer İsen ve MHP İlçe Teşkilatı üyeleri istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) katıldı. Büyük Birlik Partisi Bingöl İl Başkanlığı binasına gelerek BBP’ye katılan Başkan İsen, bazı sebeplerden ötürü teşkilat olarak MHP'den istifa ettiklerini ve BBP’ye adaylık başvurusu yaptıklarını açıkladı.

BBP İl Başkanı Aydın Bucuka, Yedisu Belediye Başkanı Ömer İsen

ve ilçe teşkilatının partilerine katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Bucuka, yaptığı açıklamada, İsen'in ve teşkilatının BBP'ye müracaatlarını yapmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Seçim sürecinde başarılı olma hedeflerine adım adım ilerleyeceklerini ifade eden Bucuka, İsen'e güvenlerinin tam olduğunu ve Yedisu'da başarılı bir temsil sergileyeceğine inandıklarını söyledi.

İsen'in belediye başkanlığı sürecinde gösterdiği hizmetlerin devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Bucuka, Başkan İsen'in Yedisu'da birçok gönüle dokunduğunu ve bu başarının devam edeceğine inandıklarını ifade etti.

1 NİSAN BİZİM İÇİN ‘MİLAT’ OLACAK!

BBP İl Başkanı Bucuka, yaptığı konuşmada, “Büyük Birlik Partisi olarak Yedisu’da gerekirse hepimiz el ele, kapı kapı,  mahalle mahalle, dağ-yamaç demeden başkanımızla beraber insanlarımızı ziyaret edeceğiz. O insanların gönüllerini alacağımızı, o insanları kendimize katacağımızı ve İnşallah büyük bir zenginlik olacağını düşünüyorum. Ümit ediyorum ki, 1 Nisan bizim için bir ‘milat’ olacak. Büyük Birlik Partisi için, Türkiye için bir ‘milat’ olacak” dedi.

Bucuka, BBP olarak il genel meclis üyeliği, belediye başkanlığı, ilçe ve belediye başkan adaylıklarına müracaat etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu da dile getirdi.

SÜNME: MERHUM YAZICIOĞLU'NUN ÇATISI ALTINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Yedisu İlçe Başkanı Binali Sünme de, 1996 yılından beri ilçe başkanı olarak görev yaptığını ve 3 dönemdir bu görevi sürdürdüğünü belirtti.

Sünme, yaptığı konuşmada, zor şartlar altında hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek parti içinde fikirlerini ifade etme konusunda yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle BBP’ye geçiş yaptıklarını söyledi. İlçeye uzun yıllar hizmet ettiğini ve Belediye Başkanı Ömer İsen'le birlikte yol yürümekten gurur duyduğunu belirten Sünme, ittifakta yer almadıkları için üzgün ve kırgın olduklarını ifade etti.

Sünme, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun çatısı altında bulunmaktan gurur duyduğunu ve aynı yolda yürümekten mutluluk duyduğunu belirterek "Yedisu ve Bingöl için hayırlı ve uğurlu bir gelecek olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER: EYLEM ÖZEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!