Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2532.8
  • BIST
    10742
  • BTC
    66940.19$

“Mağduruz, Cevdet Yılmaz’dan Yardım Bekliyoruz”


“Mağduruz, Cevdet Yılmaz’dan Yardım Bekliyoruz”
Bingöl - Düzağaç Saray Mahallesi sakinlerinden Cevdet Yılmaz'a Çağrı: "Kentsel Dönüşüm Bekliyoruz!"

Bingöl - Düzağaç Saray Mahallesi sakinleri, 2018'de kentsel dönüşüme tabi tutulan yüzlerce konutun, 11 ildeki deprem gerekçesiyle hükümet tarafından ihmal edilmesine tepki gösteriyor. Mağdurlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendine yardımcı seçilen Bingöl doğumlu Cevdet Yılmaz'a seslenerek sorunlarının çözümü için destek bekliyor.

Saray Mahallesi Sakinleri;

Biliyoruz ki, Cumhurbaşkanımız, hemşehrimiz Sayın Cevdet Yılmaz beyi kendine yardımcı seçmesinin birkaç nedeni var. Bunlar;

1 - Tarihin her döneminde devletinin yanında yer alan ilimiz her seçimde de AK PARTİYİ birinci parti yapmıştır.  Bu nedenledir ki Bingöl ili için pozitif ayrımcılık yaparak geri kalmış konularda kalkındırıp hayatı sorunları gidermek, böylelikle diğer illerin seviyesine çıkarmak için seçmiştir.

2- Doğu Anadolu Bölgesinin öne çıkmış hayatı sorunları giderilmesi için seçmiştir.

3- Ülkemizin Doğu ile Batı arasındaki ekonomik ve sosyal dengesizliğinin giderilmesi için seçmiştir.

4 - Atıl kaynakları gelişen teknolojinin projektöründe bilirkişilerin marifeti ile ülkeye kazandırmak için seçmiştir.

İşte sayın cumhurbaşkanımızın bizlere tanıttığı bu imkânları hemşehrimiz olan Sayın Cevdet Yılmaz Bey’in eli ile gerçekleştirmek için yardımcılığını vermiştir.

“Bu Ülke Bir Mahallenin Yıkılan Evlerini Yapamayacak Kadar Fakir, Aciz Değildir”

Saray Mahallesi sakinleri, 11 ildeki deprem gerekçesiyle ülke ekonomisinin şimdilik buna gücünün yetmeyeceğini iddia edenlere karşı tepki göstererek şunları kaydetti:   

“Eğer birileri 11 ildeki depremden dolayı ülke ekonomisinin şimdilik buna gücünün yetmeyeceğini gerekçe göstererek bizleri öteliyor ise, bizde şunu haykırma hakkına sahibiz; bu ülke bir mahallenin yıkılan evlerini yapamayacak kadar fakir, aciz değildir.

 Hemşehrimiz ülkenin ikinci yetki koltuğunda otururken, ilimizin böylesine küçük bir ihtiyacı 5 yıl süre ile beklemeye alınıyor, giderilmiyor ise bunu ciddi anlamda sorgulamamız gerekmez?”

“Buna esas demokratik haklarımızı kullanarak yarın yerel saat ile 11.00 de Belediye Başkanını ziyaret edeceklerinin altını çizen mahalle sakinleri:  “cuma günü şehrimizi onurlandıracak olan Cumhurbaşkanı yardımcısı, medarı iftiharımız Sayın Cevdet Yılmaz Beye iletilmek üzere talebimizi ve şikâyetimizi bildireceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER: EYLEM ÖZEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!