Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan meteorolojik uyarıda, Bingöl çevrelerinde yarın itibariyle kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği bildirilerek oluşabilecek risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.
Meteorolojik verilere göre, 2 Mayıs 2025 Cuma (yarın) günü 3.00-18.00 saatleri arasında Bingöl çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor.
YILDIRIM, DOLU VE HORTUM UYARISI YAPILDI!
Meteoroloji Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan uyarıda, Bingöl çevrelerinde yarın itibariyle etkili olması beklenen kuvvetli sağanak ve dolu yağışı dolayısıyla oluşabilecek ani sel ve su baskınları, yıldırım, dolu yağışı, hortum, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile
ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.