Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, iki yıl önce yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u hizmet aracına dönüştürerek Bingöl’de kamu kurumları arasında bir ilke imza attı.
12 TOG 012 plakalı araç, Bingöl’de kamu kurumlarına ait ilk TOGG olma özelliğini taşıyor. Bu adım sayesinde üyeler ve vatandaşlar, yerli ve milli gururu doğrudan Bingöl’de deneyimleme fırsatı buldu.
Aynı dönemde, bölgenin ilk Trugo şarj istasyonu da Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında vatandaşların hizmetine sunuldu. Böylece hem yerli otomobilin hem de şarj altyapısının Bingöl’de eş zamanlı olarak hayata geçirilmesi sağlandı.
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Tam iki yıl önce odamıza kazandırdığımız TOGG hizmet aracımız ve bölgenin ilk Trugo şarj istasyonu, hem teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğimizin hem de yerli ve milli üretime verdiğimiz desteğin önemli göstergeleridir. Kamu kurumları arasında Bingöl’de ilk kez TOGG’un odamız bünyesine kazandırılmış olması bizler için gurur kaynağıdır. Bu gururu üyelerimiz ve vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.”
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, bundan sonraki süreçte de üyelerine yönelik hizmetlerini, yerli üretimi ve yenilikçi çözümleri merkeze alarak sürdürmeye devam edeceğini vurguladı.
HABER MERKEZİ





