Bingöl'e bugün Ankara'dan gelen yolcu uçağının Bingöl Havalimanı pistinde çatlak olduğu gerekçesiyle Elazığ Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi. Elazığ'a iniş yapan uçağın yeniden Bingöl Havalimanı'na havalanacağı öğrenilirken, yolcular ve karşılamaya giden yakınları ise Bingöl'de havalimanı olmasına rağmen uçağın Elazığ'a yönlendirilmesinden dolayı yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.
Misafirini karşılamak için Bingöl Havalimanı'na giden Servan Cansızoğlu adlı vatandaş, uçağın Bingöl'e iniş yapmadığını ve Elazığ'a iniş yapacağını öğrendiklerini belirterek, bu durum karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. Yakınını karşılamak için bu kez Elazığ'ın yolunu tutmak zorunda kaldığını belirten Cansızoğlu, havaalanında sorduğu yetkililerin ise rüzgar nedeniyle Bingöl Havalimanı'na iniş yapmadığı yanıtıyla karşılaştığını da sözlerine ekledi.
HABER MERKEZİ
Bingöl'e Gelen Uçak, Elazığ'a İndi!
Bingöl'e bugün Ankara'dan gelen yolcu uçağının Bingöl Havalimanı pistinde çatlak olduğu gerekçesiyle Elazığ Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

DKMP 240 Sözleşmeli Personel Alacak

TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi: Ev Fiyatları Ve Taksitler Belli Oldu

Bingöl’de Hak Sahiplerine Borç Şoku: 100 Bin TL’lik Borç 2 Milyon TL’ye Çıkarıldı

Bingöl'de 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp

Bingöl Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Çarşamba Pazarı’nda Turşuluk Malzemelerin Fiyatları Belli Oldu!