Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) kuruluşunun 50. yıldönümü resepsiyonuna katılmak üzere geldiği KKTC'deki temaslarını tamamladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, adadan ayrılmadan önce Ercan Havalimanı'nda KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ile bir araya geldi.
Yaklaşık bir saat süren görüşmede, KKTC'nin Türk dünyasıyla ilişkileri, Gazze'de sağlanan ateşkes kararı ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Taraflar, Türkiye ile KKTC arasındaki güçlü dayanışmanın ve iş birliğinin, bölgesel istikrar açısından önemine vurgu yaptı.
Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz adadan ayrıldı. Yılmaz'ı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel Ercan uğurladı. İHA
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC'deki temaslarını tamamladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) temaslarını tamamlayarak adadan ayrıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
Ehliyetlerde Kritik Şart Kaldırılıyor!
Bingöl’de 77 Arsa İhale Yoluyla Satılacak!
Türkiye'ye Dönen Aileye 67 Bin Euro!
Bingöl’de Yeni Bir Höyük Tespit Edildi: Ekinyolu Höyük
BİNGÖL ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ / MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN :
Karlıova’da Kar Yağışı İlçeyi Beyaza Bürüdü




