Bingöl’de bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi amacıyla ‘Bağımlılıkla Mücadele ve İntiharı Önleme Komisyon Toplantısı’ yapılacak.
Vali Yardımcısı Ayşegül Tunç başkanlığında 22 Ekim 2026 tarihinde saat 14:00'de Bingöl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda yapılacak toplantıda, bağımlılık ve intihar konuları ele alınacak.
Toplantıya; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Bingöl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti ve Yeşilay Cemiyetinden temsilciler katılacak.
Haber Merkezi




