Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince son dönemde okullarda meydana gelen olaylarla ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları düzenlendi.

Bingöl Üniversitesinin Tarım Projesi COP31’de Sunulacak
Bingöl Üniversitesinin Tarım Projesi COP31’de Sunulacak
İçeriği Görüntüle

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda düzenlenen programda, okul ve okul çevresi güvenliği, polislik mesleğinin tanıtımı, güvenli internet kullanımı, siber güvenlik, akran nezaketi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nin etkin ve doğru kullanımının önemi konularında öğrenciler bilgilendirildi.

Program kapsamında Toplum Desteklik Polislik Şubesi ekiplerince TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda 8. sınıfta öğrenim gören

T D P1

190 öğrenciye yönelik bilgilendirme çalışması yapılırken güvenli okul, güvenli çevre ve bilinçli nesiller için farkındalık ve bilgilendirme çalışmalarının diğer okullarda da sürdürüleceği belirtildi.

EROL YILMAZ