Bingöl
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66261.708$

12 Bingölspor’dan Hakem Atamalarına Tepki!


12 Bingölspor’dan Hakem Atamalarına Tepki!
12 Bingölspor Kulübü, hakem atamalarında yaşanan adaletsizliklere dikkat çekerek, adil bir yarış ortamı talep ediyor.

12 Bingölspor Kulübü, futbol liglerindeki hakem atama süreçlerinde yaşanan adaletsizlikleri gündeme getirdi. Kulüp yetkilileri, ligin ilk yarısında yaşanan hakem hatalarının ikinci yarıda da devam ettiğini belirterek, bu durumun takımlarını olumsuz etkilediğini ifade ettiler.

YOZGAT ALEYHİNE BİR DÜDÜK BİLE ÇALMIYOR!

Kulüp yetkilileri yaptığı açıklamada: “Ligin ilk yarısında oynanan müsabakalarda hakem hataları İle ilimizin hayalleri ve emeklerini çalma girişimlerini üzülerek belirtiyoruz ki ikinci yarı başladığı gibi devam ediyor. Bu adaletsiz ve hukuksuz hakem atamaları her ne hikmetse devamlı olarak bize ve grubumuzun diğer takımlarına puan kaybettirirken Yozgat aleyhine bir düdük bile çaldırmamıştır. sezonun ilk yarısında Yozgat bozokspor kendi sahasındaki maçlarının tamamına yakınından Samsun bölgesi hakemleri ile maçlara çıkarken ikinci yarıya da hızlı bir giriş yaptı ve bölge olarak Kayseri TFT ye bağımlı olmalarına rağmen ilk müsabakalarını Kayseri hakemi yönetirken bu hafta da deplasman maçlarında Kayseri hakemi atanmıştır, bal ligleri hakem atamalarından sorumlu TFF temsilcisi Yozgatlı Hacı Ahmet Erdoğan’a soruyoruz yapay zeka bizim her maçımıza ayrı bölge hakeme atabiliyor da mevzu Yozgat olunca neden sadece 2 el hakemi atabiliyor?”

SON SÖZÜ HAKEMLER DEĞİL FUTBOLCULAR SÖYLESİN!

“Bırakın futbol sahada oynansın ve son sözü hakemler değil futbolcular söylesin” diyen kulüp yetkilileri : “Hakem atamalarındaki adaletsizliği muhataplarına defalarca aktarmanıza rağmen karşımıza yapay zekâ açıyor sözüyle dikelenlere son kez sesleniyoruz: ne yapay zekânıza ne de adaletinize güvenmiyoruz. Sadece ve sadece adil bir yarıştan yana olduğumuzu beyan ediyoruz son olarak da bölge hakem temsilcilerine sesleniyoruz: bu adaletsiz tutum bizler gibi sizleri de rahatsız etmiyor mu? Hakkımızı ve bizim gibi haksızlığa uğrayan diğer bölge takımlarının haklarını savunmayı düşünmüyor musunuz? Bölgemizdeki hakemlerimize güvenmiyor musunuz? Ya da bölgedeki hakemlerimize maç vermeyip Yozgat’ın her maçına iç Anadolu ve Samsun bölgesi ataması sizleri rahatsız etmiyor mu? Ve son olarak hacı Ahmet Erdoğan Bey’e açık teklifimizdir, kendisinin bırakın yapay zekâ kullanmayı bilgisayarda herhangi bir programı kullanabildiğini bizi kanıtlar ise yapay zekâ yalanla inancımız bir nebze olsa ters dönecektir.”

HABER: EYLEM ÖZEN 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!