Bingöl
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2528.4
  • BIST
    10659.7
  • BTC
    66678.92$

Bingöl İl Dernekleri Federasyonu Bingöl'ü Birleştirdi!


Bingöl İl Dernekleri Federasyonu Bingöl'ü Birleştirdi!
Bingöl İl Dernekleri Federasyonu tarafından Bingöl Merkez İlçe ve Beldelerinde düzenlenen "Bingöl Tanıtım Etkinliği" büyük bir başarıyla tamamlandı.

Bingöl İl Dernekleri Federasyonu, 7 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Pendik'te gerçekleştirdiği görkemli tanıtım etkinliği ile Bingöl'ün tüm seslerini birleştirdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi, Bingöl Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, STK temsilcileri, Gazeteciler, İş İnsanları ve Bingöl Sevdalılarının katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı buluşmada Federasyonun çalışmaları ve Bingöl için planlanan projeler paylaşıldı.

Heyecan Bingöl'e taşındı!

İstanbul buluşmasının ardından Federasyon, 17-18 Şubat tarihlerinde Bingöl'de hemşehrileriyle buluştu. 17 Şubat Cumartesi günü Hesarek Kayak Merkezi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. Aynı günün akşamı Bingöl Üniversitesi'nde gerçekleştirilen programda ise Federasyonun çalışmaları ve Bingöl için planlanan projeler detaylı bir şekilde sunuldu.

Bingöl İl Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Serdar Beki, "Bingöl'ün kalkınması ve gelişmesi için tüm hemşehrilerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Federasyon olarak Bingöl'ün sesi ve gücü olmaya talibiz. Tanıtım etkinliklerimize gösterilen ilgiden dolayı tüm Bingöl sevdalılarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Bingöl İl Dernekleri Federasyonu, 18 Şubat Pazar günü ve hafta içi 7 ilçe ve 3 beldeyi ziyaret ederek Federasyonun çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bingöl İl Dernekleri Federasyonu tarafından 17-21 Şubat 2024 tarihleri arasında Bingöl Merkez İlçe ve Beldelerinde düzenlenen "Bingöl Tanıtım Etkinliği" büyük bir başarıyla tamamlandı. Etkinlikte Şair ve Söz Yazarı Abdurrahman Delen'in sunumları, yöresel halk oyunları gösterileri, Ses Sanatçısı Vedat Eles ve Şair Ramazan Bingöl'ün dinletileri büyük ilgi gördü. Bingöl İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Nezir Alkan ve Federasyon Genel Sekreteri Serdar Beki, etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. İkili yaptığı açıklamada, "Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz Tanıtım Etkinliği’nde aldığımız övgü şevkimizi artırmış olup, Federasyonun çıkış amacının doğru bir rotada olduğu tescillenmiştir." İfadelerini kullandı.

Alkan ve Beki, 81 il, 922 ilçe ve 18265 köyde yaşayan Bingöllü hemşehrilerine hizmet etmek ve sorunlarına çözüm bulmak için tüm kurumlarla dirsek temasında olacaklarını da sözlerine ekledi.

Bingöl İl Dernekleri Federasyonundan Teşekkür:

"Bingöl İl Dernekleri Federasyonu’nun kuruluş aşamasında verdikleri manevi destekleri ve Bingöl Tanıtım Etkinliğinde katkılarını her adımda hissettiğimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ’a Bingöl Valisi Sayın Ahmet Hamdi USTA'ya Bingöl Milletvekilleri Sayın Fevzi BERDİBEK'e, Sayın Zeki KORKUTATA'ya Bingöl Belediye Başkanı Sayın Erdal ARIKAN'a Bingöl Üniversitesi Rektörü Sayın İbrahim ÇAPAK'a Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Kadir ÇİNTAY'a İlçelerimizin Mülkü Amir ve Sayın Belediye Başkanlarına, Sayın Belde Belediye Başkanlarına Tanıtım Etkinliğinde katılımlarıyla bizi onurlandıran Siyası Parti Başkanları ve Belediye Başkan Adaylarına, İlimizin STK Temsilcileri, İş İnsanları, Akademisyenleri ve Güzide Basın Mensuplarına, Ve bizi yalnız bırakmayıp bağrına basan Bingöl Halkına SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ. Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz TANITIM ETKİNLİĞİ’nde aldığımız övgü şevkimizi artırmış olup, Federasyonun çıkış amacının doğru bir rotada olduğu tescillenmiştir. 81 il, 922 ilçe, 18265 köyde yaşayan Bingöllü hemşerimize hizmet etmek, sorunlarına çözüm bulma noktasında tüm kurumlarımızla dirsek temasında olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bingöl il Dernekleri Federasyonunca, başta Bingöl Üniversitesi olmak üzere ülkemizin tüm seçkin Üniversiteleri ile İstişare edip Çalıştay Programı düzenlenecektir."

Haber: Ahmet Boydaş/Eylem Özmen

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!